Ga naar inhoud

kurtgordts

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kurtgordts's prestaties

  1. Hey Clarkie, bedankt voor de fantastische hulp die je geleverd hebt.Alles werkt weer nu weer zoals voordien. Prettige eindejaarsfeesten zowel voor jou als je familie. THANKS !!!
  2. Heb alles gedaan zoals beschreven,maar nog steeds kan ik geen filmpjes bekijken op Youtube of facebook.
  3. Sinds vandaag krijg ik steeds het bericht om mijn Adobe flash player bij te werken als ik op You Tube een filmpje wens te bekijken.Nogthans heb ik de laatste nieuwe versie (11) reeds geinstaleerd.Ook op facebook kan ik geen spelletjes of filmpjes meer bekijken.Heb al twee maal adobe gewist en weer opnieuw geinstaleerd,maar werkt nog steeds niet.Wie kan mij helpen? Ps:ik werk met internet explorer en weet heel weinig van computers af.
  4. Heb K lite codec geinstaleerd en nu werkt het perfect. Alvast bedankt aan iedereen. ---------- Post toegevoegd om 16:36 ---------- Vorige post was om 16:36 ---------- Bedankt hoor,het werk nu.
  5. Ik heb onlangs een nieuwe harde schijf laten steken,omdat de vorige volledig gecrast was.De bestanden die ik probeer te branden zijn .avi bestanden.
  6. Als ik windows DVD maker gebruik en een film wil invoegen,krijg ik telkens het bericht dat het geselecteerde bestand C:\Users\User\Video\.....,ongeldig of beschadigd is.Heb reeds meerdere films geprobeert,maar tevergeefs.Nogthans heb ik sommige films al eerder gebrand met Windows DVD maker.Wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.