Ga naar inhoud

Jansje

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jansje's prestaties

  1. Goedemiddag, Ik ben een beginner wat installeren betrefd.Ik moet voor lesjes filters installeren in mijn lagenpalet insteekfilters.Heb zelf al zoveel geprobeerd,niets lukt.Kan ook zo niet verder. Ik zie wel iets over dll bestandjes(wat is dat?) in systeem 32 staan,een hele rits.Misschien van al dat proberen (haha) kunnen die er ook weer uit? Hopelijk kan iemand mij dat uitleggen(leren hoe ik verder moet) Vriendelijk Dank!!!!! Jansje.
  2. Goedemiddag, Ik ben een beginner wat installeren betrefd.Ik moet voor lesjes filters installeren in mijn lagenpalet insteekfilters.Heb zelf al zoveel geprobeerd,niets lukt.Kan ook zo niet verder. Ik zie wel iets over dll bestandjes(wat is dat?) in systeem 32 staan,een hele rits.Misschien van al dat proberen (haha) kunnen die er ook weer uit? Hopelijk kan iemand mij dat uitleggen(leren hoe ik verder moet) Vriendelijk Dank!!!!! Jansje.
  3. Goedemiddag, Ik ben een beginner wat installeren betrefd.Ik moet voor lesjes filters installeren in mijn lagenpalet insteekfilters.Heb zelf al zoveel geprobeerd,niets lukt.Kan ook zo niet verder. Ik zie wel iets over dll bestandjes(wat is dat?) in systeem 32 staan,een hele rits.Misschien van al dat proberen (haha) kunnen die er ook weer uit? Hopelijk kan iemand mij dat uitleggen(leren hoe ik verder moet) Vriendelijk Dank!!!!! Jansje.
  4. Goedemiddag,Ik ben nieuw hier,en hoop dat jullie mij kunnen helpen.Ik werk met PSP X3 Corel.Ik wil filters installeren,maar dat lukt met geen mogelijkheid.Verschillende uitleg gekregen van pspers,maar geen resultaat. Ik Download ze,pak ze uit (winzip) volg de instructies,en vervolgens moeten ze bij mij insteekfilters komen te staan.Nee dus!!! wat ik ook doe.Ze komen er echt niet in.Wie kan mij helpen met dit probleem. bedankt alvast. Jansje
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.