Ga naar inhoud

rachid02

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rachid02's prestaties

  1. Nee want die zelfde film kan ik wel op een andere usb stick zetten en dan doet hij het gewoon zonder die foutmelding. Vandaar dat ik het zo vaag vind.
  2. Mensen ik heb een probleem!!!! Ik heb een paar films en die heb ik dus op mijn usb (kingston 256 gb) gezet. Ik heb nu al 4 films op mijn usb en die doen het gewoon perfect. Ik probeer nu al een aantal dagen een paar extra films op mijn usb te zetten en gek genoeg doen die films die ik er dus extra op wil zetten het niet. Het lijkt alsof mijn usb ze niet herkend. Als ik ze dan open krijg ik; kan het bestand niet afspelen. Mogelijk biedt de speler geen ondersteuning voor het bestandtype of codec die is gebruikt om het bestand te comprimeren. Dit is gek want dezelfde film die ik dan op mijn pc heb staan doet het dan wel gewoon. Ik heb echt van alles geprobeerd. Mijn usb heeft 256 gb, het zou dus toch gek zijn als er een max van 4 films op de usb kan zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.