Ga naar inhoud

Hanne1991

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hanne1991

  1. Die opdrachtprompt lukt niet. In bijlage zie je wat ik intikte en welke respons ik krijg.
  2. Mijn computer gebruikt geen kleine geheugendump, maar een kernelgeheugendump. Als ik echter kijk in de map waar die dmp bestanden terecht komen dan is er geen enkel bestand met een recente datum. Moet ik het systeem zo'n kleine geheugendump laten uitvoeren bij een crash of is dit niet zinvol?
  3. Mijn map minidump is volledig leeg en blue screen view toont dus ook niets.
  4. Wat meer info over de crash: laptop valt uit ook als je geen zwaar belastende zaken doet en na het uitvallen, valt hij ook uit tijdens het opstarten van windows. Een systeemherstel naar het punt in de tijd waar de computer nog werkte, heeft niet geholpen. Als je de laptop een tijdje gerust laat kan je hem terug opstarten, maar na een korte tijd valt hij opnieuw uit. http://speccy.piriform.com/results/g0aHBetfO5h7I1MEvGSkpEH In veilige modus heb ik ook eens mijn apparaatbeheer bekeken en bij een groot aantal drivers stond er toen 'kritieke toestand'. (Ik weet niet of dit normaal is of niet?)
  5. Ik heb een Toshiba laptop Satellite P300-25C die op windows vista 32 bit draait. Is ongeveer vijf jaar oud. Waar kan je terugvinden in je computer of je videokaartdriver up to date is? Meeste drivers kan je terugvinden in je apparaatbeheer - maar ik vind mijn videokaart hier niet in terug?
  6. Ik heb CCleaner laten lopen en hij heeft vrij veel fouten gevonden. Mijn printer kan weer office-documenten afdrukken. Het werkt dus weer, maar toch staat er in het vakje bij printerstatus: niet-actief. Bedankt voor alle hulp.
  7. Ja, dat lukt wel. Enkel in office krijg ik problemen met printen.
  8. Neen, hij staat online en gereed. Er zijn geen afdruktaken in de wachtrij.
  9. Ik heb het gedaan, maar de printer staat nog steeds als niet-actief.
  10. Oké, nu vind ik twee zaken met de zoekopdracht normal.dot. Het is een bestand van het type microsoft office word macro-enabled template. Wat moet ik nu doen?
  11. Ik heb systeemherstel geprobeerd maar dat heeft geen verschil uitgemaakt. ---------- Post toegevoegd om 12:45 ---------- Vorige post was om 12:40 ---------- Normal.dot of normal.dotx krijg ik geen zoekresultaten van
  12. Ja bij de printer staat de juiste en er staat een groen vinkje bij.
  13. Bedoel je daarmee dat de printer verbonden is met meerdere computers die er gebruik van maken? Zo ja, dan neen. De printer is enkel op mijn laptop geïnstalleerd en wordt dus enkel door 1 laptop gebruikt. Mag ik er wel op wijzen dat mijn printer op zich wel werkt? Misschien bevindt het probleem zich binnen microsoft office zelf?
  14. Hallo iedereen! Ik heb een probleem met microsoft office (2007) en printen. In alle programma's van microsoft office (word, excel, powerpoint,...) kan ik niets meer afdrukken, aangezien er gezegd wordt dat mijn printer op niet-actief staat. Maar er is volledig niets mis met mijn printer, hij kan wel vanuit andere programma's afdrukken. Als ik dan probeer om printer zoeken te gebruiken, krijg ik volgende melding: Active Directory Domain Services is momenteel niet beschikbaar. Ik heb al geprobeerd mijn printer opnieuw te installeren en een diagnose te laten lopen van microsoft office, maar beide zaken hebben niets geholpen. Weet iemand hoe ik dit probleem zou kunnen oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.