Ga naar inhoud

K9WOLF

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door K9WOLF

  1. We hebben alles gedaan zoals voorgesteld, maar helaas. Ofwel heb ik hier iets fout gedaan ofwel werkt het in mijn geval niet zo. Maar het probleem is wel opgelost en wel op een zeer eenvoudige manier. Heb gewoon Firefox mozilla geïnstalleerd en hiermee gaat het wel. Zolang de firefox geïnstalleerd blijft werken de links ook met internet Explorer. Echter als ik de firefox deïnstalleer gaat het via Explorer terug niet meer. Ik moet dus gewoon de firefox geïnstalleerd laten. Dit is voor mij voldoende. Welbedankt iedereen voor het meedenken.
  2. Hallo Kurt, Heb alles gedaan zoals je voorstelde. Meerdere keren laten lopen tot er geen fouten meer waren. Maar helaas het "Office probleem" is nog steeds hetzelfde. Toch bedankt!
  3. Ik gebruik Internet Explorer. Maar ik heb onlangs Google Chrome geïnstalleerd, dit kwam mee met een update of zo. Heb de "Chrome" daarna terug verwijderd, maar mogelijk staan er nog resten op. ik zal dit eens nakijken. Welbedankt voor de tip.
  4. Heb ik al geprobeerd, maar zowel aangevinkt als uitgevinkt "CTRL + klikken gebruiken om hyperlink te volgen" krijg ik hetzelfde kader van Microsoft Office. Toch bedankt voor het meedenken.
  5. Neen, spijtig genoeg niet; Ik heb gedaan wat Kurt me had aangeraden maar zonder resultaat. Het probleem zit alleen bij Word documenten, in mijn mail kan ik wel elke link openen. vandaar dat ik denk dat het probleem misschien in mijn Office Word instellingen kan zitten. Een herstelpunt maken heb ik nog niet gedaan omdat ik niet weet sinds wanneer dit probleem zich stelt. Ik heb het een tijd geleden gemerkt, maar het kan al langer zo zijn. Aan mijn register heb ik voor zover ik me herinner niet geraakt. Grtjs.
  6. Sinds enige tijd kan ik de links die in mijn Microsoft Office Word 2007 documenten staan niet meer openen. Vroeger ging dit wel. Met de links zelf is niets mis, want als ik ze kopieer en in de adresbalk van Internet Explorer plak gaan ze wel open. Maar als ik er op klik in de Word 2007 documenten krijg ik volgend kader; Microsoft office Word X Deze bewerking is geannuleerd vanwege systeembeperkingen, neem contact op met de systeembeheerder. Over welke systeembeperkingen gaat het hier? Weet iemand hoe men dit kan oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.