Ga naar inhoud

Rienaldo

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rienaldo's prestaties

  1. Ik heb het probleem maar rigoureus aangepakt. Heb de systeem disk geformateerd. En heb een schone installatie gedaan met windows 7. In het begin herkende hij de harde schijven niet maar door de drivers te installeren zag hij ze weer. Daarna gewoon Windows 7 kunnen installeren. Ben wel wat data kwijt die op mijn systeem disk stonden en geblokkeerd waren. Maar gelukkig werkt alles weer naar behoren!
  2. Ik heb bovenstaande ook bekeken. Het probleem is dat ik de F8 functie niet werkend krijg. Daarom heb ik voorheen ook geen back up gemaakt. (ik ben er nu wel achter gekomen waarom dit niet werkte, blijkbaar had ik via de msconfig dit kunnen aanvinken. Maar goed daar heb ik nu niks aan..) ik heb ook nog gezocht naar de foutmelding: D:\Sources\Install.wim. The file does not exist. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error cose: 0x8007000 Maar hier wordt ik ook niet wijzer van. (gelukkig kan ik op mijn werk nog op het internet, zodat ik niet helemaal afgesloten ben van het net )
  3. Nu heb ik drivers gevonden op de site van fujitsu. De recovery cd weer gedraaid, de drivers geïnstalleerd. En dan kan ik de harde schijven weer benaderen via dos prompt. Ik kan alle data vinden. Hoe kan ik nu Vista installeren? Via dos? Als ik het via de recovery cd doe zegt hij dat ik een file mis (eindigend op .wim) Dan start hij opnieuw op en moet ik bovenstaand opnieuw doen.
  4. Een beetje algemeen niet? Website voor Dell geven....
  5. Ik ben opzoek naar een nieuwe laptop. Ik heb sinds kort mijn analoge semi-prof camera omgewisseld voor een semi-prof digitale camera, dus ben van plan om fotobewerkingsprogramma's te gebruiken. Verder kijk ik veel (al dan niet zelfgemaakte) films en luister ik veel muziek op mijn huidige laptop. Ik ben geen gamer. Ik heb wel wat verstand van pc's maar ik zie door de bomen het bos niet meer! Mijn budget is rond de 1000 euro. Wie kan mij op weg helpen?
  6. Ik heb hetzelfde probleem met dezelfde laptop. Wanneer ik de laptop start komt het opstartscherm van Fujitsu Siemens waar ik nog naar de bios kan. En dan start hij verder en komt ie op een zwart beeld met linksboven een knipperende cursor (waar je niks mee kan) Nu heb ik geprobeerd de Vista recovery disk op te starten. (eerst in Bios de opstart volgorde veranderd, eerst DVD speler) Dit doet hij en je ziet dat hij dingen laad. Dan komt hij in een scherm waar ik kan kiezen of ik hem wil repareren. Als ik dat doe dan zegt hij dat hij geen harde schijven (zitten er twee in) kan vinden. Het lijkt wel of hij de harde schijven niet kan benaderen/ zien. (ter informatie; ik heb beide schijven eruit gehaald en aangesloten op een pc van een vriend en hij ziet beide schijven met alle bestanden erop, dus deze zijn niet kapot)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.