Ga naar inhoud

Leminator

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Leminator's prestaties

  1. Hmm, als het voordeliger is neem ik er graag een scherm bij. Toestenbord, muis en speakers heb ik zelf nog. Windows heb ik ook niet nodig: ik heb nog een Windows 7 DVD'tje liggen.
  2. Hallo iedereen, ik ben op zoek naar een nieuwe desktop. Ik ga hem vooral gebruiken voor gaming, RTS-Games om precies te zijn. Ik heb dus geen computer nodig die Crysis op ultra kan runnen, maar gewoon een degelijke pc waarmee ik voor de komende 5-6 jaar de nieuwste RTS-games kan spelen (Starcraft II, Supreme Commander 2, Empire Total War,...). Ik heb gehoord dat zelf samenstellen het beste en het goedkoopste is, maar zelf heb ik geen verstand van computer hardware. Dus roep ik jullie hulp in: als je mij een desktop zou kunnen samenstellen die aan de bovenstaande eisen voldoet, zou ik je verschrikkelijk dankbaar zijn! Alvast bedankt, Leminator PS: Ik heb geen randapparatuur nodig, ik heb dus enkel de bak zelf nodig, scherm etc,... koop ik apart.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.