Ga naar inhoud

nicolazio

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nicolazio's prestaties

  1. thanks ik heb ondertussen nog wat gezocht en ik heb al een compleet systeem gevonden. tog bedankt voor je hulp. mvg, nicolazio
  2. halllo iedereen, ik heb zo gekeken en met de beperkingen van mijn budget denk ik dat ik beter een budget computer kan kopen en er dan een nvidia gtx 460 inzetten ofzo. zou iemand mij hier tips over kunnen geven. mijn budget is 600 euro zonder software en extra apparatuur. mvg, nicolazio:-)
  3. in de andere topic heb ik dat al gedaan. die staat meer naar beneden
  4. hallo, ik ben op zoek naar een goede pc om op te gamen en ik heb er 1 gevonden die aan al mijn verlangens voldoet. Maar ik weet niet of deze videokaart goed is ATI radeon 5450. zou iemand me er wat meer over kunnen vertellen? als hij egt niet goed is kan ik hem laten vervangen door een ATI radeon 5770 maar dat is wel 131 euro duurder en dat wil ik niet. mvg, nicolazio
  5. graphics hoeven niet op het hoogst maar de pc moet wel snel lopen enz. mijn oude blijft de hele tijd hangen
  6. ik vroeg me af of dit een goede pc is om op te gamen: CompuSTUNT, goedkope computers voor iedereen!
  7. hallo allemaal, ik zoek een game pc die laggfree is en waar ik goed op kan gamen, ik speel warrock COD 6 en 7 en ik zou graag willen weten wat ik allemaal in me pc kan hebben en of jullie er één voor mij kunnen samenstellen: 1. waarvoor heb ik een pc nodig? om te gamen. 2. wat is mijn budget? mijn budget is 600 euro voor alleen de computer zonder monitor en windows 7 etc. 3. een merkcomputer of een samenstelling? het goedkoopste 4. ga ik overklokken? ik zou wel willen overclocken maar als het een groot verschil in prijs maakt niet. 5.ga ik later upgraden? ja. 6.heb je al die nieuwe functies wel nodig? ja. 7. ga ik zelf assembleren? nee, maar als het egt moet kan t wel. 8.heb ik een besturingsysteem nodig? nee dit is buiten mijn budget van 600 euro 9.ga ik zelf installeren? uiteraard 10. heb ik een voorkeur aan onderdelen? ja ik zou er minimaal een quad core in willen hebben maar een triple is ook goed. 11. heb ik nog randapparatur nodig? nee. 12. heb je nog specifieken wensen? nee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.