Ga naar inhoud

Yang17

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Yang17's prestaties

  1. Even om duidelijk te zijn ik steek maar 1 van de 2 externe videokaarten erin. En als jij denkt dat zo een adapter helpt dan zal ik er 1tje kopen. Bedankt voor je reactie!
  2. Hallo, Momenteel sta ik voor verschrikkelijk irritant probleem, ik heb nu drie videokaarten. Onboard: ATI Radeon HD 3200 Extern: ATI Radeon HD 4350 512MB DVI en VGA port Extern: ATI Radeon HD 4850 1 GB Dual DVI Het probleem staat al in de titel, wanneer ik 1 van de 2 externe videokaarten aansluit aan mijn pc en beeldscherm via een DVI kabel ( Die witte ) krijg ik geen beeld en gaat mijn pc automatisch over op de onboard videokaart. Wanneer ik de ATI 4350 aansluit met de VGA ( die blauwe ) heb ik overigens wel beeld. Maar wanneer ik dat met de DVI doe krijg ik weer het zelfde probleem. De ATI 4350 is niet geschikt voor games en daarom wilde ik de 4850 gebruiken. Alleen die heeft jammer genoeg geen VGA aansluiting ( als het goed zijn die ook slechter ?) Ik weet echt niet hoe dat kan en ik weet zeker dat mijn videokaarten niet kapot zijn, want ik zie geen uitroepteken ofzo naast de videokaart staan bij het apparaatbeheer. Ook weet ik zeker dat de DVI kabels niet kapot zijn. Ik heb twee DVI kabels gebruikt die het allebei wel deden op andere pc's. En heb ook nog de laatste drivers geïnstalleerd op de ATI AMD site. Dit probleem ontstond overigens toen ik een nieuwe tv aanschafte, en deze in verbinding bracht met mijn pc via een HDMI kabel. Inmiddels heb ik ook geprobeerd het probleem om te lossen door een systeemherstel te plegen. Dit ging jammer genoeg ook zonder succes. Pc Specificaties: Acer Aspire M7200 AMD Phenom 9750 Quad-Core Processor 2,40 GHz 6.00 GB Ram Geheugen 64-bits Vista Home Premium besturingssysteem Default System Bios DirectX 10 Ik weet niet of het uitmaakt maar als mijn computer de onboard videokaart gebruikt dan staat er "Algemeen Pnp beeldscherm", en dat staat er niet als ik mijn ATI 4350 gebruik via de VGA kabel. Hier nog een plaatje over hoe het eruit ziet. Mijn computer gaat standaard op beeldscherm 3 als ik hem opstart en maakt dan gebruik van de Onboard kaart. Hier heb ik mijn ATI 4350 met DVI aangesloten aan m''n pc. Het lukt niet om beeldscherm 1 te gebruiken als mijn hoofdscherm. Als ik dat probeer valt hij automatisch terug op beeldscherm nummer 3 Ik hoop dat iemand mij kan helpen en bedank u alvast voor het spenderen van uw tijd aan mijn probleem
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.