Ga naar inhoud

jome5348

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jome5348's prestaties

  1. hallo, heb opnieuw mn opstart cd voor windows xp geinstalleerd, ook mijn sitecom draadloos internet, nu zegt hij iedere keer ip-adres vernieuwen en valt daarna weer uit, wat kan ik hieraan doen en hoe kom ik aan een nieuw ip-adres? groetjes jo
  2. bedankt, had deze opties al geprobeert, ben nu installatiecd aan het installeren
  3. Hallo, mijn zoon heeft het probleem dat als hij zijn computer opstart krijgt hij de melding Isass.exe systeemfout onvoldoende systeembronnen te weinig api geheugen om opstarten te voltooien. ik heb veilig modus al geprobeert maar resultaat is hetzelfde. iemand een idee van hoe ik zijn computer opgestart krijg?
  4. hallo clarkie, heb windows xp met sp2, op de een of andere manier lukt het gewoon niet, heb silverlight op mn laptop geinstalleerd, en geen enkel probleem, ik snap ook niet dat het niet lukt!
  5. Hallo, heb dit verschillende malen geprobeert, zodra ik dubbelklik op silverlight krijg ik het blauwe balkje te zien voor 1/10 seconde, en de schoolsite waar ik hem voor nodig heb zegt dat hij hem niet kan vinden.
  6. Hallo lezers, ik probeer silverlight op mijn computer te installeren maar dat lukt niet, ik kom tot 2x toe tot uitvoeren, hij slaat het op in mijn documenten, maar helaas werken doet het niet, is er iemand die mij raad kan geven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.