Ga naar inhoud

ROPEX

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ROPEX

  1. Hallo Alvast bedankt voor je reactie. Ik ga het stappenplan volgen en dan zal ik het hier posten.
  2. Hallo Ik wil een pc samenstellen en heb een vraag over videokaarten en het Ram geheugen van een pc. Neemt het aantal GB van het videogeheugen een stuk van je computer Ram geheugen in beslag ? Stel ik heb 8 GB DDR3 Ram geheugen en een videokaart van 2 GB DDR5. Houd ik dan effectief nog 6 GB Ram geheugen over in de pc of hoe werkt dit precies. Graag had ik er meer informatie over gehad. Alvast Bedankt. Robin
  3. Ok alvast bedankt voor de reactie. Dan ga ik zeker sparen voor een pc systeem met Windows 7 en DDR3 geheugen. Nog één vraag had ik. Wat zijn jullie meningen over de AMD Quad Core Processoren. Scheelt het veel in Benchmarks en kwa processorkracht met Intel.
  4. Hallo Ik heb thuis nog een oudere pc staan met windows XP op en met DDR 1 Ram. Ik kan maximaal 4GB aan. Is het zinvol om uit te breiden van 1 GB naar 4 GB Ram. Of kan ik beter doorsparen voor een nieuwe computer die windows 7 bevat met dual of quad core processors en DDR 3 werkgeheugen. Gaat dat nog veel presatiewinst maken door oude computers uit te breiden met Ram ? Graag wat raad wat ik het beste kan doen.
  5. Ok bedankt om zo snel terug te antwoorden. Het merk van die bios is Award Bios. Dat staat alleszins bovenaan mijn scherm als ik in de bios zit.
  6. Oké alvast bedankt voor de reacties, Ik zal zeker opschrijven als ik nog iets verander in de bios. en Ram geheugen zal in de toekomst ook uitbreiden. Nu was mijn vraag nog zijn er echt bepaalde instellingen die je best maakt in de bios of kan maken in de bios waardoor je pc stabieler wordt of rapper gaat opstarten. Ik bedoel niet overklokken maar bepaalde bios settings of kan je er beter van af blijven.
  7. Hallo Ik heb 2 vragen over mijn computer waar ik mee zit. De eerste vraag was wanneer je het beste je werkgeheugen kan uitbreiden in windows 7. Ik zit dikwijls tussen 60 % en 70% als ik bij taakbeheer kijk. Is het dan het beste om geheugen bij te steken. ik heb nu 2GB Ram in mijn pc met windows 7 zitten. En graag wou ik ook weten of het kwaad kan als je in de bios aanpassingen hebt gedaan en je wilt dat terug herstellen. Gaat dat door Default settings te kiezen in dat menu. Gaat die dan terug in fabrieksinstellingen staan. Graag had ik er iets meer advies over Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.