Ga naar inhoud

DellPC

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DellPC

  1. Asus, tof dat je erachter vraagt. Het zou een nieuwe grafische kaart worden en daarom hebben de mensen waarvan deze computer was beslist om een nieuwe te kopen omdat hij toch al heel wat jaren oud was. groeten
  2. Bij het open vijzen van m'n pc heb ik gezien dat de ventilator van de grafische kaart stuk is, het is er helemaal af. Ik wou eerst even checken of dit tot beeps kan leiden? indien niet ga ik jullie tips uitproberen.
  3. Dag allemaal Een computer van het merk medion met daarop XP geïnstalleerd start sinds vandaag niet meer op. Hij geeft voortdurend lange 'tuuten' en 1 keer kwam het volgende erop: medion Radeon X740XL Atom bios. Deze tuuten wijzen blijkbaar op een bepaalde error maar ik vind niet terug wat continu lange tuuten zouden kunnen betekenen. Kan iemand me hier bij helpen en een mogelijke oplossing bedenken? Alvast bedankt!
  4. Op 1 of andere manier was na het opstarten MS Removal tool volledig verdwenen en functioneerde de laptop weer zoals daarvoor.
  5. Hallo allemaal Een halfuurtje geleden is op één of andere manier MS removal tool in mn laptop geslopen. Nu zie ik dat onlangs nog een topic werd geopend met de uitleg hoe MS removal tool te verwijderen door HijackThis te installeren maar als ik dit download kan ik dit zelfs niet meer uitvoeren en installeren. Ik krijg continu meldingen onderaan dat verschillende files 'infected' zijn, kan zelfs configuratiescherm, taakbeheer en dergelijke niet meer uitvoeren. Kan iemand me hier bij helpen aub? Alvast bedankt!
  6. Vriendelijk bedankt kweezie wabbit, op deze manier is het gelukt en eindelijk opgelost!
  7. Ik heb eindelijk 2003 op mn pc kunnen installeren. Heb het bestand opnieuw geopend en gelukkig opende het direct met 2003 zoals ik gehoopt had. Maar toch kwam er weer op 'uitzondering opgetreden'. Maar heb nu gevonden, het is nogal een oud programma, dat het enkel zou werken met XP en ik heb vista, dus zal het daaraan wel liggen? Iemand toch nog een idee om dit op te lossen? Alvast bedankt!
  8. Weet er nog iemand een mogelijke oplossing voor dit probleem? Is het bv mogelijk om excel 2007 even op 'non actief' te zetten en dan automatisch bestanden door 2003 te laten openen? Ik heb ook gevonden dat het mogelijk is om bepaalde extensies te verbinden met een bepaald programma maar .mes staat er jammer genoeg niet tussen.
  9. Het lukt inderdaad niet om het apart te downloaden maar ik dacht dat ik met de viewer genoeg zou gehad hebben. Ik ken niet direct iemand die nog een installatiecd zou hebben van office 2003, als ik er niet uitgeraak zal ik zeker verder moeten gaan zoeken. Het bestand dat met het programma werd gemaakt is enkel met extensie .mes Het is onmogelijk om andere te selecteren.
  10. Nee klopt, vind ik er ook niet terug. De extensie van het bestand is .mes
  11. EME spy analysis 120 Dit is een programma die de mate van gsm/wifi/FM... straling meet.
  12. Ik krijg inderdaad een bestand in 2007 maar met totaal verkeerde gegevens en vele dingen niet ingevuld. Ik kan ook klikken op openen met office viewer 2003 maar dan doet hij helemaal niks, hij reageert er niet op.
  13. Ik heb een programma geïnstalleerd op mn computer waarin grafieken en data kunnen worden weergegeven van metingen. Deze getallen en cijfers kunnen ook geëxporteerd worden naar excel maar dit werkt enkel met excel 2003. Ik heb office 2007 geïnstalleerd en heb al een aantal keer excel 2003 viewer gedownload maar alle keren loopt dit programma vast omdat het probeert te openen met excel 2007. Wat kan ik hieraan doen? Er is ook geen optie te vinden in het programma om het met een ander programma te openen. Ik slaag er verder ook niet in nog een versie excel 2003 te downloaden. Alvast bedankt!
  14. Nee dit werkt ook niet jammer genoeg. Toen ik gisteren in de computerwinkel was testte de verkoper of de nieuwe adapter werkte door natuurlijk mijn batterij er even uit te halen maar toen kwam er een bepaalde tekst op het scherm die ikzelf niet gezien heb. Hij zei dat op het scherm kwam dat de laptop nog nooit op elektriciteit was aangesloten zonder dat de batterij eruit was. Kan dit kloppen want had hier nog nooit van gehoord?
  15. Dankjewel stegisoft. Ik ben naar een computerwinkel gegaan, heb mn oude adapter meegenomen en gevraagd voor een universele adapter die werkt op mn dell. De dell adapter was één van 90watt, de nieuwe is dit ook. Voor de rest ken ik te weinig van adapters om er meer gegevens uit te halen.
  16. Ik heb per ongeluk het topic onder een verkeerd deel gezet, hoe verander ik dit? ---------- Post toegevoegd om 18:47 ---------- Vorige post was om 18:39 ---------- Is inderdaad ouder dan 2 jaar en de capaciteit van de batterij was al tijdje aan het minderen. Maar het valt wel op nu ik nieuwe adapter heb dat hij opeens niks meer oplaadt.
  17. Dag allemaal Ik beschik over de laptop dell studio 1735 en mijn adapter heeft het sinds gisteren begeven, hij maakte geen connectie meer. Vandaag heb ik me dan een universele adapter gekocht van trust die natuurlijk past in de aansluiting. Mn laptop werkt maar wel enkel via stroom, de batterij wordt niet opgeladen. Als ik met mijn muis over het icoontje van de batterij ga komt erop: 'aan netstroom, accu wordt niet opgeladen.' Dit klopt alvast, als ik de draad uittrek valt hij binnen de minuut uit. Hoe zou dit kunnen komen? De aansluiting toch niet helemaal ok? Heb de batterij er al eens uitgenomen en weer ingestoken en ook de aansluiting van de adapter eens proper gemaakt maar dit schijnt niet te helpen. Weet iemand meer? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.