Ga naar inhoud

Dhabi

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Dhabi's prestaties

  1. Bedankt voor de snelle reactie! @Duidelijk Wat jij dus bedoelt is dat de HD5850 niet genoeg is, en ik dus beter 2x GTX 580 kan nemen? Zou je ook een lijstje kunnen maken van wat ik dan nodig heb om dit wel te kunnen? (incl andere hardware) @bergkid Ik zat de denken aan 20-22 inch schermen. De Nokia 500Xa was de verkeerde, ik heb er namelijk twee. Kan de naam van die andere even zo snel niet vinden, dus ik heb er gewoon drie nodig.
  2. Ik vroeg mij af of het mogelijk was om, als ik mijn systeem alleen upgrade met een Radeon HD 5850, met een eyefinity setup te spelen. Dus of ik andere hardware moet kopen? Games als League of Legens en WoW wil ik op goede settings kunnen spelen zonder enige problemen. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Gamen op goede settings, zoals hierboven beschreven. Wat is mijn budget ? - Wil graag weten wat de kosten zijn voor de aanschaf hiervan. Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samenstelling. Ik heb een Dell Inspiron 530 en daar een Intel Core Duo CPU E7300 @ 2.66GHz ingezet. Ga ik overklokken ? - Nee Ga ik later upgraden ? - Hoogst waarschijnlijk niet. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - nvt Ga ik zelf assembleren ? - Ja Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Nee Ga ik zelf installeren ? - nvt Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Nee Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Ik heb twee monitoren nodig. Ik heb een Nokia 500Xa. Als die niet goed is heb ik dus drie monitoren nodig. Heb ik specifieke wensen ? - Ik wil graag eyefinity setup van 3 monitoren. En wil graag weten of ik nog extra hardware nodig heb. Zo ja, wat gaat dit kosten? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met mijn vraag! Alvast bedankt, -Dhabi
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.