Ga naar inhoud

maneschijn

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

maneschijn's prestaties

  1. OPGELOST. We hebben Windows Vista op onze AP computer met moederbord MSI P6NGM series Intel Core 2 Quad CPU enz. Versie van Vista weet ik niet. Maar een uwer in een andere rubriek suggereerde dat het meestal een driver probleem is. Mijn man heeft daarop de disk driver (á 19,95 euro bij Computerland) vervangen. Met goed resultaat ! Joepie, onze apparaten worden nu herkend door de computer en onze usb stekkers leveren resultaat. Ik wil graag een bedankje geven.
  2. Beste mensen, wie kan helpen met het probleem dat mijn computer - Windows Vista, merk: AP nieuwe apparaten (Ipod Cowon) niet herkent. Het zou Plug and Play moeten zijn. Ook de Cd-rom opstart biedt geen soelaas. Voor of achter de usb stekker erin doen maakt geen verschil. Ik heb wel zo'n extra Usb 3.0 Expansion Card, maar ik snap niet waar je die in moet doen. Eerder las ik op dit forum dat apparaat-installatie problemen veelal een probleem met de driver is. Maar wat moet je dan doen? ik ben niet technisch... (bij een andere computer lukt het wel, dus de Ipod is goed).
  3. Hoi beste mensen, kunnen jullie ons helpen met deze vraag? Apparaten installeren: Ik heb het probleem dat nieuwe apparaten niet "gezien" worden door de computer (merk AP) (met Windows Vista). Bv. een Plug and Play Ipod (Cowon), of externe schijf (A-data). In een andere computer staat er meteen een icoon van deze apparaten waardoor je aan de slag kunt. Ook de CD-rom die erbij hoort geeft geen resultaat. Gele vraagtekens komen helemaal niet voor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.