Ga naar inhoud

Roberto15

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Roberto15's prestaties

  1. Misschien klink ik erg opdringerig maar ik wil heel graag dat dit probleem wordt opgelost. Kan iemand me a.u.b. helpen?
  2. Ik heb een probleem met mijn laptop. Het is een 2 jaar oude Acer Aspire 7520G. Sinds 3 dagen doet mijn laptop erg vreemd. Wanneer ik hem opstart gaat alles goed, misschien is hij een beetje traag maar dat leek me normaal. Uiteindelijk wanneer hij helemaal is opgestart (dus bij bureaublad) dan gaat alles nog goed totdat bijvoorbeeld MSN zichzelf automatisch opstart. Dan loopt hij vast en kan ik niks doen, niets met de muis, niets met CTRL+ALT+Delete, niks. Soms wordt het scherm dan zwart en start hij zichzelf op. Als hij vastloopt kan ik hem alleen uitzetten met de uitzetknop. Als ik hem opnieuw opstart en op de veilige modus ga dan werkt hij perfect. Ik gebruik nu dus de veilige modus met netwerkinstellingen. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Is dit een virus of is er iets kapot in mijn laptop? Ik zou graag zo snel mogelijk hulp willen. Met vriendelijke groeten, Roberto
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.