Ga naar inhoud

Treason

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Treason's prestaties

  1. Ziet er goed uit! Het beeldscherm hoeft maar 20inch te zijn ik zal daar nog wel eens voor kijken! Bedankt!
  2. Bedankt voor de reactie.. Ik heb idd nog een geheugen nodig denk ik Het beeldscherm hoeft geen hdmi te hebben, en er hoeven ook geen luidsprekers in, dus mss zit er nog wel ergens n goedkoper beeldscherm in... Ik zie ook dat de harde schijf 1TB is, kan ik niet nog wat besparen door 250GB te nemen ofzo, ik heb een externe HD van 1TB, en dat is al meer dan voldoende... Toetsenbord heb ik ook nodig, maar het gaat mij vooral over de PC zelf, de accessoires kan ik nog altijd erbij kopen en rustig zelf zoeken denk ik, of moeten die ook wat aangepast zijn aan pc? Grtz ---------- Post toegevoegd om 10:36 ---------- Vorige post was om 10:35 ---------- en besturingssysteem moet ik ook nog ja
  3. Hallo allemaal, Ik heb sinds enkele jaren een laptop waar bijna geen enkele nieuwe game op te spelen is, dus daarom deze vraag voor een vaste PC. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Gamen, geen andere zware functies.. Wat is mijn budget ? Zo goedkoop mogelijk natuurlijk, laat ons zeggen 800€ incl. een monitor en muis, maar ik weet niet of dit haalbaar is? Anders gewoon de goedkoopste samenstelling die aan mijn voorkeuren voldoet. Een merkcomputer of een samenstelling ? Samenstelling graag Ga ik overklokken ? Totaal geen ervaring mee ofzo, dus nee. Ga ik later upgraden ? Mss een grafische kaart over enkele jaren Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? Nee, niks nodig Ga ik zelf assembleren ? Nee Heb ik een besturingssysteem nodig ? Windows 7, home premium Ga ik zelf installeren ? Ja, dat kan ik nog wel Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? Nee Heb ik nog randapparatuur nodig ? Ja, monitor zonder speakers en n muis, hoeft niet speciaal te zijn, ik ben ook geen ubergamer ofzo, dus een gewone degelijke muis is ok. Heb ik specifieke wensen ? De harde schijf hoeft echt niet groot te zijn, ik heb een externe van 1TB, dus 250GB of 500GB is meer dan voldoende voor pc. De spellen die ik nu op het oog heb zijn de nieuwe CoD, nieuwe GTA, Gran Turismo ... Maar ik zou ook graag de volgende jaren er nog de meeste spelletjes mee kunnen spelen, hoeft dan wel niet meer op hoogste kwaliteit te staan! Alvast heel erg bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.