Ga naar inhoud

janwag

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

janwag's prestaties

  1. pff, ik ben er uit. weet je wat het probleem was? Via "beeld" en "indeling" had ik het leesvenster rechts van de berichtenlijst ingesteld. dan heb je die kolommen mogelijkheid helemaal niet. pas na instelling van het leesvenster "onderaan de berichtenlijst" heb je de bekende instelmogelijkheden die vergelijkbaar zijn met outlook express. en toch bedankt!!!
  2. pff, ik ben er uit. weet je wat het probleem was? Via "beeld" en "indeling" had ik het leesvenster rechts van de berichtenlijst ingesteld. dan heb je die kolommen mogelijkheid helemaal niet. pas na instelling van het leesvenster "onderaan de berichtenlijst" heb je de bekende instelmogelijkheden die vergelijkbaar zijn met outlook express. en toch bedankt!!!
  3. al vruchteloos geprobeerd. met r muisknop kan ik alleen onderwerp van sorteren instellen, maar zelfs dan nog steeds niet een "aan" kolom, wat erg gewenst is in de map "verzonden items"
  4. heb windows live mail en zie maar 2 kolommen, t.w. sorteren op ... en oplopend/aflopend. zijn er niet meer zoals in outlook express? tevens zie ik in mijn verzonden items alleen de mogelijkheid om op afzender te sorteren en NIET op "aan". zie ook nergens die "aan" kolom? wat doe ik fout?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.