Ga naar inhoud

groentje

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

groentje's prestaties

  1. Neen, op de laptop stond vista. Maar wij hadden hier enkel de installatie cd van windows 98. Ik heb op de website van Acer gezien dat de windows 7 niet gaat op een Aspire 7520. Het is dus misschien beter om er terug een Windows vista te kopen.
  2. Hij geeft dan ook dezelfde melding 'ongeldige disk'. Als ik op een andere pc kijk wat er juist op de usb stick staat, geeft hij al aan dat er een fout op dat bestand zit. Dus ik denk dat het probleem op die site ligt.
  3. Als wij een nieuwe windows kopen, is het dan zeker dat de laptop terug gaat werken? Of kan er nog schade aan de computer zijn, waardoor deze dan toch nog niet werkt met de nieuwe windows ?
  4. We hebben de recovery gedownload via die link, maar er zit een foutmelding op. Bij ALT F10 geeft hij nu de fout: ongeldige disk.
  5. nee, ze hebben ons dit nooit verteld dat wij dit moesten doen. Als je dan al niet veel van computers afweet, sta je daar niet mee stil Is de enigste oplossing dan een nieuwe installatie cd van windows kopen? Maar is er zekerheid dat dit gaat werken??
  6. In BIOS staat D2D op enable. Bij het intikken van Alt en F10 geeft hij hetvolgende : 'ongeldige systeemdiskette, vervang de diskette en druk op een toets' Iedere keer als je op een toets drukt blijft hij hetzelfde geven. Wij proberen windows 98 erop te plaatsen omdat we hier niets anders hebben.
  7. We hebben het juist geprobeerd, bij Alt+F10 tokkellen, reageerd hij niet al wat op het scherm komt is dit: ongeldige systeemdiskette vervang de diskette, en druk op ene toets PXE_E61: media test failure, check cable PXE_MQF: exiting NVIDIA boot agent
  8. de totale ruimte van de pc is beschikbaar, we hebben nu opnieuw de c-schijf volledig geformateerd Maar ik zou niet weten hoe hij is geformateerd. Hoe kan ik aan een instalatie cd geraken van windows vista?
  9. de schijf is 250 gb HDD, hoeveel er nog over is van deze schijf kunnen wij niet zien. Hij geraakt momenteel niet verder dan het opstartscherm.
  10. we hebben eerst de c-schijf geformateerd en dan de windows 98 erop gezet en dan geeft hij telkens in het begin van het opstarten die regeltjes.
  11. Het probleem van oververhitting is opgelost. Wij hebben de installatie van windows gedaan, maar hij zegt nu dat er niet voldoende plaats is. Vroeger stond er windows vista op en nu hebben we windows 98 erop gezet. ---------- Post toegevoegd om 16:35 ---------- Vorige post was om 16:21 ---------- Hij geeft de volgende melding:sluit één op meer geheugenresidente programma's af of verwijder onnodige hulpprogramma's uit config.sys en autoexec.bat. Start dan de computer terug op.
  12. We hebben nog een installatie cd van windows gevonden. We zijn nu aan het proberen om deze te instsalleren, maar we hebben precies nog een bijkomend probleem : zodra de laptop warm krijgt slaat hij af. Ligt dit nu ook aan het virus of is er nog iets anders de hand, ik weet het niet. Ik laat nog iets weten als de windows installatie gelukt is.
  13. Ik heb dit geprobeerd, maar al wat de laptop doet is : iedere keer als ik op de F10 tokkel geeft hij een 'piepsignaal' samen met een flikkerende cursor. Ik wou je toch even bedanken dat je mij probeert te helpen, maar ik vrees eigenlijk een beetje het ergste voor de laptop. Spijtig want hij is nog geen 2 jaar oud.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.