Ga naar inhoud

Freshcoat

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Freshcoat's prestaties

  1. hmm, je hebt de problemen met beide browsers? Hier komt het probleem niet voor op zowel een mac als windows pc getest. wat gebeurt er als je de url's individueel van elkaar oproept?.. Dus: Msn.com en daarna deze opent Pc-helpforum.be Is de data van website 1 bij website 2 nog steeds te zien?
  2. Beste Lezer, Sinds kort ben ik een website gestart waar men het aantal bezoekers (geschat met een geavanceerd algoritme) van elke website op internet kan bekijken. Om de hoeveelheid mensen die per dag de website bezoeken (5.000 bezoekers per dag) goed over te laten komen hebben we deze in perspectief gezet. Onze hersenen snappen grote getallen beter als deze met 'dingen' vergeleken kunnen worden. Ik ben benieuwd wat jullie van de site vinden zowel de werking en het design. Link: http://trafficvisualize.nl Alvast bedankt. Groet, Nick
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.