Ga naar inhoud

P0oltj3

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 x64 Ultimate, Linux 10.10 x64
  • Moederbord
    GA-MA790x-DS4
  • Processor
    AMD Phenom 9500 2.2Ghz
  • Geheugen
    Merkloos, 4GB
  • Grafische Kaart
    Gigabyte HD6870 1GDDR5 Overclockt
  • Harde Schijf
    3x WD. 1= 160GB 54000, 2= 400GB 54000, 3= 1TB 72000
  • Behuizing
    Armor+ VH6000BWS

P0oltj3's prestaties

  1. Hai mensen, Als ik het goed gezocht heb is hier nergens een VPN onderwerp te vinden. Ik ben laatste tijd met server onderhoud/installatie begonnen en ik vroeg mij af hoe ik servers (Windows Server 2008 voornamelijk) met een VPN verbinding aan elkaar kon koppelen. Het gaat namelijk om servers op verschillende locaties en daarmee bedoel ik voor begin 3. 'Hamachi' bestaat en werkt goed maar het kan ook via Windows zelf heb ik gehoord. 1 server is een webserver ander is een DNS server en laatste zou een exchange server moeten zijn (het moet wel een ssl verbinding zijn). Ik zou tips en tricks erg waarderen. Bedankt alvast voor moeite.
  2. Nou het heeft wel geholpen maar op een onverwachte manier. Ik zal je een verhaaltje vertellen Ik had eerst ubuntu live cd geprobeerd alleen die wou niet laden dus ging maar voor Knoppix (als iemand niet weet wat het is. Tis een standaard live ubuntu die dient voor noodgevallen zoals wanneer je pc niet opstart (ook handig als je file wil jatten (A))) Ik had alleen files van Knoppix gekopieerd zonder usb bootable te maken dus dat ging niet echt maar op een raar wijzen door dat controller van m`n moederbord eerst knoppix ging lezen en niet daar vanaf wou opstarten moest ik usb er uit doen (waar knoppix op stond) en dan op een knop drukken om opnieuw op te starten maar in plaats van opnieuw opstarten ging Windows 7 aan. Dat was al best een verrassing. Na dat ging ik goed kijken in Disk Manager hoe het nou in elkaar zat en er stond dat `C:\` schrijf `Boot` was en `D:\` `System` 0_o. Daarna ging ik zoeken naar manier om dat te wijzigen en dat bleek een nieuw commando voor mezelf. `bcdboot c:\windows /s c:` was m`n redder in nood. hier is een klein uitleg wat het doet Bedankt in ieder geval voor moeite. Hopelijk zal het ooit handig zijn voor als iemand anders ook zo`n raar geval van missing bootmgr krijg. Wat eigenlijk al CHKDSK zelf al zou kunnen oplossen maar dus niet in mijn geval.
  3. ik probeer nu ubuntu maar die doet het ook al beetje langzaam om een vaag reden.
  4. haha ja hulp word erg gewaardeerd. herstel heb ik ook al geprobeerd maar er staat er niks in. nu vind ik het jammer dat ik het uitgeschakeld had :$ via portable edition (PE) van windows 7 heb ik wel even naar m`n disk manager gekeken en zag dat al m`n 3 HDD`s active parameter hebben maar geen System. Het hoort natuurlijk dat alleen C: een active en system parameter heeft. Dus ben even benieuwd hoe ik dat nou weer terug kan draaien.
  5. Ja ik heb ook gewoon startup repair uitgevoerd maar het probleem was na dat dat ik via commando niet meer kon zien dat ik wel een OS geinstalleerd heb op C:\ maar reparatie CD ziet wel dat er gewoon windows 7 opstaat. Zo te zien is dit best aan apart geval
  6. wat raar is dat ie dus op beide knopen niet reageert
  7. nee het gaat gewoon om een intern hdd ik ben nu bezig met een windows 7 PE om tenminste in m`n `Computer management` te komen en zie dat C: wel active is maar D: ook en D: is maar een file schrijf ---------- Post toegevoegd om 18:12 ---------- Vorige post was om 18:06 ---------- Nee, het gaat om een intern harde schijf. Tis een SATA 160GB alleen voor m`n OS en programmas zoals office. Dat van XP installatie stick ging over dat dat mischien wat mee te maken had. Ik was het ook niet aan het testen op mijn Windows 7. Ik was het alleen aan het opzetten (op stick bootable files zetten en activieren + cd files opzetten).
  8. ik weet niet meer in welk volorde ik het gedaan heb maar heb beiden geprobeerd en bij fixboot krijg ik niks meer dan `Element has not been found`
  9. ja ik heb alles gedaan zoals het daar stond.
  10. ik heb windows 7 x86 en x64 recovery cd en zoals ik net zeg om die wijzen optimaal te kunnen gebruiken moet ik ook system information file laden. Op dit moment doe ik dat niet waardoor dus sommige commandos niet werken zoals fixboot dus (bootrec /fixboot) ik heb ook al `bootrec /nt60 C:` geprobeerd en hij zegt dat ie wel wat doet maar uiteindelijk heb ik nog steeds `BOOTMGR is missing`
  11. Site die je nu stuurt ken ik al en als je goed kijkt kan hij daar wel drivers van windows vista selecteren (omdat hij vista heeft) ik moet ook drivers selecteren (sorry voor onduidelijkheid maar ik heb Windows 7 x64 Ultimate) maar dan van 7 natuurlijk.
  12. Hai mensen. Ik heb een probleem want `BOOTMGR is missing` tijdens het opstarten komt. Ik heb al vele methodes geprobeerd. Het komt wss door dat ik gister bezig was met Windows XP op een bootable usb te zetten om die dan vervolgens op m`n eeelaptop te zetten (wat ook nog mislukt is). Gister had ik `bootrec` command gebruikt waardoor m`n active hdd op dat usb ging (was vergeten om het vervolgens te veranderen). Nu heb ik dus een ontbrekende `bootmgr`. Ik probeer het via instal/repair disk te herstellen maar er moeten drivers geladen worden om die optimaal te kunnen gebruiken. Drivers die aangeven wat voor hardware in m`n pc zit zoals een SATA driver. Ik heb MA-GA790x-DS4. GIGABYTE - Motherboard - Socket AM2+ - GA-MA790X-DS4 (rev. 1.x) Als je meer vragen hebt hoor ik het graag. Alvast bedankt.
  13. Hai mensen ik wil graag een menu maken voor mijn website. Ben zelf een beginnend php programmeur dus graag duidelijk uitleg. Ik heb zelf een mappenstructuur gemaakt waardoor ik even zelf niet kan bedenken hoe ik mijn menu op elke website kan laten zien zo dat ik niet elke keer menu hoef in te zetten en de links aan te passen. Ik stuur gelijk wel wat code mee. Index.php <?php require_once ('template/header.php'); require_once ('sp/profile.php'); require_once ('template/footer.php'); echo $strHtml; ?> header.php <?php $page= 'home'; $strHtml=<<<OWN <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style/own_s.css" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>WebSite</title> </head> <body> <div id="container"> <div id="logo"></div> <div id="content"> OWN; ?> profile.php <?php $strHtml.=<<<OWN <div id="nav"> <ul> <li class="live"> <em><a href="../index.php">Home</a></em> </li> <li class="live"> <em><a href="it.php">IT</a></em> </li> <li class="live"> <em><a href="news.php">News</a></em> </li> </ul> </div> profile test OWN; ?> footer.php <?php $strHtml.=<<<OWN <div class="footer"> footer test </div> </div> </div> </body> </html> OWN; ?> html,body{ background-color:#FFFFFF; margin:0; padding:0; } div#container{ z-index:1; position:relative; margin: 0 auto; width: 1000px; /*line*/ background-color:#E8E8E8; border-style:solid; border-width:1px; border-color:#000000; } div#logo{ background-image:url(../img/logo/img061.gif); margin: 0 auto; width:900px; height:200px; border-style:solid; border-width:1px; border-color:#000000; z-index:2; position:relative; clear:both; } div#nav{ z-index:3; margin:0; padding:0; overflow:hidden; } div#nav ul { margin:0 auto; padding:0; list-style:none; } div#nav ul li { margin:0; padding:0; display:inline; } div#nav ul li a { float:left; padding:.5em 1em; border-right:1px solid #c60; } div.content{ } div.news{ } div.footer{ clear:both; position:absolute; bottom:0px; width:100%; height:101px; /*line*/ background-image:url(../img/menu/menu.png); background-repeat:no-repeat; } Ik zou graag ook wat positionering truckjes willen weten want bijvoorbeeld m`n footer img doet gewoon wat ie wilt en met codes die ik nu laat zien wil ie geen eens zich zelf laten zien. Plz help with your tips and tricks.
  14. Ja ik vind het ook al best vreemd misschien komt het door dat ik de 9 beta gebruik dat daar een bug in zit. [uPDATE] Nee het komt niet door de beta versie heb het ook nog getest op een 8 versie en had het zelfde probleem. [/uPDATE] Ik had wel een idee om een if else in te zetten dus als de site met IE geopend word dat de knop niet met anchor word gebruikt maar met een simpel a hrefje maar de probleem is weer dat ik niet zo best ben met JS zou jij het voor me willen schrijven anders? Gewoon de basis structuur en de linkjes kan ik zelf wel bijwerken. Enig wat ik van de Error weet is dat ie dit weergeeft : . En het komt echt gewoon onder me container dat vind ik het vreemds.
  15. Hai de PHP mail doet het nu perfect heel erg bedankt daar voor. Ik had nog alleen 2 vragen/problemen. 1. De compatibiliteit voor Anchor met IE lijkt niet te werken als ik op anchor button click gebeurd er niks met IE maar er gebeurd wel de goede als ik een andere browser gebruik dan gaat ie gewoon netjes naar de contact formulier website. 2. Als er iets niet word ingevuld in de Php form krijg ik gewoon netjes een bericht boven de naam wat er niet is ingevuld maar gelijker tijd krijg ik ook onder aan me pagina een error `Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit ` en ik wil niet dat de Error dan elke keer uitspringt. Mvg, Adrian
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.