Ga naar inhoud

thomas08

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

thomas08's prestaties

  1. alvast bedankt om te reageren, maar nee, dat is het probleem niet, dat is allemaal in orde. Zelfs als ik mijn laptop wil opstarten op de accu, valt mijn scherm weg na enige tijd. Soms gebeurt dit nog voor ik mijn bureaublad zie, en soms nadat ik mijn bureaublad heb gezien. Volgens mij is dit een hardware probleem, maar ik vind het raar dat ik dit probleem niet heb wanneer ik op netstroom werk.
  2. Hallo, ik zit sinds kort met een probleem. Als ik gewoon met de stekker in op mijn laptop werk, is er niets aan de hand. Maar wanneer ik mijn stekker uittrek en dan verder wil werken op mijn batterij (die nieuw is sinds een maand), dan valt mijn scherm na een minuutje weg en kan ik niets meer doen op mijn laptop. De laptop is op dat moment nog wel aan het draaien. Als mijn scherm dan zwart is geworden, dan beginnen de lampjes van "shift lock" en "scroll/num lock" te flikkeren. Heeft iemand hier een oplossing voor? Aan mijn batterij kan het niet liggen, want hij is pas nieuw en de pc valt niet uit. Ik heb mijn pc ook al aan een extern scherm gehangen, maar dan viel dat scherm ook weg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.