Ga naar inhoud

tin

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tin's prestaties

  1. Het probleem is ondertussen opgelost. Ik heb zoveel verschillende dingen geprobeerd en aan zoveel dingen gesleuteld dat ik zelf niet meer precies weet wat nu het oorspronkelijke probleem was (omdat ik eigenlijk veel te weinig van computers weet, heeft mijn gesleutel natuurlijk nog veel meer problemen opgeleverd, die dan ook moesten opgelost worden). Hoedanook, na uren geknutsel, ben ik ergens op een conflict in ip-adressen gestuit, heb dat dan veranderd en toen lukte het herconfigureren van de router ineens wel, en daarmee bleek alles terug in orde. Bedankt voor de reactie, de volgende keer probeer ik het op jouw manier, dat lijkt me iets efficiënter en beter voor mijn mentale gezondheid dan mijn blinde gesukkel.
  2. Gisteren heb ik even de stroom van mijn draadloze router onderbroken. Bij het teruginschakelen ging alles perfect op één van onze twee laptops (Windows Vista), ttz. onmiddellijk connectie met router en connectie met internet. Op de tweede laptop (Windows 7) gaat het fout: er wordt aangegeven dat er wel een verbinding met de router tot stand komt maar ook dat de router geen internetconnectie kan maken (toegang: enkel lokaal). Ik heb al geprobeerd om de netwerkverbinding met de router te verwijderen en opnieuw te installeren op de tweede laptop, maar dat leidt alleen maar weer tot dezelfde situatie, ook heropstarten heeft geen enkel effect. De 'probleemoplosser voor netwerkverbindingen' helpt me ook niet echt verder. Op het eerste zicht lijkt het of het probleem bij de router ligt, maar dat kan niet kloppen omdat verbinding geen probleem is voor de andere laptop. Dus denk ik dat het probleem bij de tweede laptop moet liggen, maar ik vind het niet (wifi werkt zonder probleem, connectie tussen router en laptop en andere draadloze apparaten gaat zoals normaal, enkel internet ontbreekt). Heb nu geen idee hoe ik dit moet verhelpen. Iemand ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.