Ga naar inhoud

Floor1976

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Floor1976's prestaties

  1. Ik heb idd een Acer computer! En ik heb trouwens wel voor Windows Live Messenger 2011 gekozen bij het downloaden en niet MSN. Ik ga bovenstaande oplossing proberen en laat het resultaat weten. Dank jullie tot zover! Gr. FLoor. ---------- Post toegevoegd om 18:01 ---------- Vorige post was om 17:51 ---------- Hey Angel_ het is gelukt!!! Superfijn! Ik heb je eerste tip, openen als administrator gedaan en ik was meteen online! Ik ben heel erg blij, onwijs bedankt! En de rest ook bedankt voor het meedenken! Gr. FLoor.
  2. Ik kan MSN niet openen/gebruiken. Ik krijg de melding dat Preventie van gegevensuitvoering (DEP) niet toelaat dat ik MSN open/gebruik. Volgens de help functie die dan opent kan ik dit per programma uitzetten maar als ik dan de messenger probeer te selecteren krijg ik de melding dat dit programma met DEP moet draaien en ik dit nie uit kan schakelen. Ik gebruik Windows Vista. Heb je zo voldoende gegevens om mij te helpen? Alvast bedankt, FLoor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.