Ga naar inhoud

a3b

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

a3b's prestaties

  1. In een eerder antwoord heb ik al aangegeven dat ik geen bruikbaar herstelpunt van voor de verwijdering van Internet Explorer heb.
  2. Bedankt voor de tips, ze zijn helaas niet bruikbaar. Internet Explorer 8 is niet als download voor Windows 7 verkrijgbaar. De versie voor Vista weigert te installeren omdat deze niet voor Windows 7 geschikt is. De Explorer 9 beta installeert al evenmin. Ik dien allereerst allerlei Windows 7 updates te installeren Deze updates zijn echter al geinstalleerd, zodat ik ook hier niet verder mee kom. Installeren van Explorer 8 zou mogelijk moeten zijn door in het configuratiescherm bij Programma's/ Windows Onderdelen de Internet Explorer aan te kruisen. Dit scherm is bij mij leeg. Dus er valt weinig aan te kruisen. Herstellen van systeembestanden moet middels het programma SFC.EXE. Ook dit programma laat mij in de steek omdat de herstelservice niet kan worden opgestart. Herinstalleren van Windows 7 lijkt de enige optie. Is wat mij betreft echter het aller allerlaatste redmiddel, omdat ik dan nogal wat programmatuur moet gaan herinstalleren. Buiten het ontbreken van Internet Explorer, heb ik verder geen problemen met het werken in de huidige configuratie.
  3. Ik werk met Windows 7. Dat betekent dat daar geen downloadbare Internet Explorer versie voor is. Althans, ik kan deze niet vinden. De beta versie van 9 meldt eveneens dat die niet geïnstalleerd kan worden. Heb geen herstelpunt van voor de problemen.
  4. Internet Explorer is fysiek verwijderd van mijn PC. Het herinstalleren is niet mogelijk, omdat het schermpje met in-uitschakelen via windows onderdelen leeg is. SFC werkt eveneens niet. Heb toch Internet Explorer nodig. Hoe kan ik e.e.a. weer op de rit krijgen ? Maar verder gaat alles goed hoor...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.