Ga naar inhoud

sushi998

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sushi998's prestaties

  1. Heb hem zaterdag teruggebracht naar de winkel. Alles uitgelegd, de verkoper ging er nogal snel van uit dat het waarschijnlijk een probleem met de harde schijf is. Ze gingen hem naar Vaio sturen. Zou zo'n 4 weken moeten duren (wat ik eigenlijk wel schandalig lang vind). Volgens mij zit de kans er dik in dat ze een uitleg gaan verzinnen zodat ik toch zal moeten betalen, ondanks de garantieperiode van 2 jaar. Bang afwachten dus. En hopen dat het geen 8 weken duurt.
  2. Ben nu bezig met een geheugentest. De harde schijf controle heeft niets uitgehaald, maar heeft wel heel de nacht nodig gehad. Misschien moet ik hem inderdaad binnenbrengen. Ik hou jullie op de hoogte.
  3. Ik ben momenteel die foutencontrole van de harde schijf aan het uitvoeren op mijn laptop en deze is al een goed uur bezig. Ik weet niet of het goed of slecht is dat hij er zo lang over doet, maar ik laat iets weten zodra de controle gedaan is! alvast bedankt!
  4. Ik ben sinds maart 2010 in het bezit van een vaio VPCEB1S1E. (hieronder specificaties) Tot voor twee weken geleden was ik erg onder de indruk van zijn snelle prestaties, maar van de ene dag op de andere begon hij moeilijk te doen. Het begon met moeilijk opstarten. Soms liep hij gewoon vast tijdens het opstarten, soms raakte hij erdoor. Daarna moest ik nog een aantal minuten wachten voor ik ook effectief iets kon doen. Soms kon hij ook nog daarna vastlopen bij het uitvoeren van zware taken. Wat me daarbij meteen is opviel was dat hij erg stil was wanneer hij vastliep. Alsof hij gewoon niets aan het doen was. Eerst dachten we aan een virus, virusscanner laten runnen, alle onnodige programma's die mee opstarten eruit gehaald. Gecheckt op malware, spyware, gedefragmenteerd, .... Maar niets leek te helpen. Dus dan maar de boel geherinstalleerd. Het leek beter te gaan, opstarten ging sneller (maar nog altijd niet zoals ervoor) Tot de problemen na 3 dagen weer terugkwamen. moeilijk opstarten en nu ook vaak een halve minuut of langer vasthangen tijdens simpele taken. CPUgebruik komt tijdens deze momenten niet boven 3%, vaak staat hij gewoon op 0. We hebben hem dan nog eens geherinstalleerd en geen bestanden meer overgezet om zeker te zijn dat daar geen virus op zat, maar opnieuw kwamen de problemen terug. Vaak werkt hij nu perfect wanneer hij door het opstarten is geraakt (dat nog altijd 10 minuten duurt), maar soms blijft hij in het begin ook vaak vasthangen bij het uitvoeren van taken. Ik ben zo wat ten einde raad ermee. Zou het aan de hardware kunnen liggen? Hopelijk herkent iemand hier het probleem. Specificaties: Intel Core I5 RAM 4G 64 bitsbesturingssysteem Windows 7 Home Premium Groeten, Elke
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.