Ga naar inhoud

jpblocken

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows7

jpblocken's prestaties

  1. Gevonden.... Blijkt dat de automatische DHCP voor de LAN niet ingesteld was. Opgelost... Met 100 MBps! Luxe. Alleszins heeeeeeeel fel bedankt!
  2. Ik ben een telenetgebruiker en gebruiker van een wifi modem geleverd en geplaatst door telenet. Omdat het wifi signaal nogal eens fluctueert heb ik een bijkomende powerline adapter geplaatst naast de bestaande twee (dienend voor het digitale "voer" voor de TV). Ik gebruik twee verschillende laptops: Medion (I3 processor) en Dell (I5 processor) die onder windows 7 draaien. De powerline-adapters zijn 3x TLink AV 500 Nano (hebben net de oude Topcom 200 85MBitps vervangen) De Medion werkt zowel draadloos (wifi) als via de LAN-powerline perfect met de chrome-browser. De Dell werkt draadloos minder goed en geeft het volgende probleem met de LAN via dezelfde LAN-powerline. De homepage google.be werkt perfect en ook het zoeken verloopt vlot. Maar... als je dan verder wil naar het gezochte item, dan vindt chrome de site niet. Ook bij andere sites, al dan niet uit de favorieten of manueel ingevoerd lukt het niet. Merkwaardig toch, dat de Dell (XPS13) het via wifi wel doet (alhoewel de ontvangst merkelijk minder is dan op de Medion) maar via LAN niet. Ik heb met de verbonden LAN de wifi adapter op de laptop uitgeschakeld om te vermijden dat die invloed zou uitoefenen op het LAN-signaal. Ik gebruik de Dell als BYOD voor mijn werk en heb de gelegenheid af en toe telewerk uit te voeren. Vervelend wel, als men van je verwacht dat je online bent. Ik moet wel toegeven dat ik nog geen andere browser geprobeerd heb, dat moet ik ook nog eens uittesten. Maar desalniettemin zou ik toch graag via Chrome willen blijven browsen. Is dit een gekend probleem? Iemand een oplossing? Alvast bedankt voor eventuele reacties!
  3. Voor wie het interesseert: twee prachtige maar eenvoudige tooltjes voor takenlijstjes en nog veel meer: 6wunderkinder: Apps That Boost Your Productivity remember the milk: Remember The Milk: Online to-do list and task management Synchroniseren zich "in the cloud" en bruikbaar voor windows, apple, iphone, ipad en meer. Volledig gratis bovendien! (Behalve de pro-versies die je als gewone gebruiker wellicht niet zal nodig hebben).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.