Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

techniekerke

Lid
 • Aantal items

  267
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over techniekerke

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 08-01-1965

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wil mijn windows 7 op RAID zetten maar lukt niet. Het zijn 2 dezelfde SSD schijven en het instellen naar RAID verloopt vlekkeloos, dit door het doorlopen van de manuall. Mijn win7 staat netjes op een usb stick maar kan niet booten vandaar....? Moet ik nog een instelling doen in BIOS of zo? Hij herkent beiden als ik in mijn bootmenu kom tijdens F8. Ik kom telkens terug in mijn BIOS terecht? Wie helpt mij verder?
 2. Voor alle duidelijkheid, bij mama op kamer komt enkel een coax kabel binnen die naar haar HD recorder telenet box gaat. Dus een Google Google Chromecast is ook geen optie binnen deze. Welke opties heeft ze nog om alsnog Netflix werkend te krijgen? Tnx
 3. hier is de url: https://www.alternate.be/Kingston/KC1000-NVMe-PCIe-SSD-480-GB-SSD/html/product/1364708?lk=7958
 4. Ik heb me vandaag een PCIe SSD kaart aangekocht en op mijn mobo Asus 97-plus ingeprikt. Nu wil ik een verse OS installeren maar de kaart wordt niet gezien, ook niet in het BIOS. Had voorheen al wat opgezocht hieromtrent en heb volgende instellingen reeds gedaan in het BIOS (zie afb) Wie kan me helpen om hem aan de praat te krijgen? Tnx
 5. Zal het proberen zo duidelijk mogelijk te maken . Mijn moeder zit in een rusthuis, en daar heeft ze Telenet. Dat wordt afgetapt van een modem of server beneden in het home. Nu heb ik haar een smart tv aangekocht en wil voor haar Netflix regelen. Als ik de tv wil overschakelen naar wifi vraagt deze natuurlijk een netwerk en geeft ook enkele aanwezige netwerken aldaar, en het home wil deze niet vrij geven want is enkel voor personeel zo blijkt. Nu, kan ik bvb mijn wifi gegevens niet instellen op haar tv? Dus het netwerk met naam + mijn passwoord? Of is dat ip gebonden en zal dat niet lukken? Of kan ik contact opnemen met Telenet en vragen voor een wifi code voor mama? Wifi is toch iets gratis, of niet? Ze heeft ook een GSM abonnementje bij Telenet lopen, heeft ze daar dan geen wifi code of gegevens van normaal? Vindt het nogal vreemd heel dit gedoe over wifi..... wie kan helpen? Tnx
 6. Zal het proberen zo duidelijk mogelijk te maken . Mijn moeder zit in een rusthuis, en daar heeft ze Telenet. Dat wordt afgetapt v
 7. Door mijn nieuwsgierigheid vandaag proberen, althans de intentie was er, om windows 10 naast men sterke 7 in duall boot te installeren. Nu, wat is er gebeurt, wel, pc vraagt tijdens re-start niet welke ik wil draaien? Wat ook het geval is, windows 10, heeft alles van de 7 overgenomen van programma's, staan allen netjes in men taakbalk, is dat normaal? Mijn 7 staat nog op mijn C onder windows.old. Hoe krijg ik nu, ofwel enkel men 7 terug, of hoe kan ik alsnog instellen om in duall boot te kunnen draaien? Tnx
 8. Ik verblijf op jaarbasis zeker 6 maand in men caravan, maar merk dat ik een wel heel slechte ontvangst heb, soms zelfs geen. Zelf zit ik ongeveer 40 meter van een zendmast waar Proximus een access punt heeft. Maar daartussen staan enkele bomen, en dan zit ik nog eens in een soort kooi van faraday, wat slechte ontvangst maakt. Nu zijn er hier twee opties. Ofwel vraag ik telente aan en dan werk ik via de kabel en betaal ik zelf mijn abo, of ik maak gebruik van het aanwezige wifi netwerk welke de camping aanbied. Maar hoe versterk ik dit nu zodat mijn ontvangst optimaal wordt? Denk niet dat een gewone wifi dongle op mijn desktop voldoende zal wezen. Kan ik bvb met een router werken die het signaal opvangt van de camping en waarop ik dan mijn desktop kan verbinden dmv een UTP kabel? Of wordt een router zoals de Netgear Nighthawk AC1900 R7000 daarvoor niet gebruikt? Er zijn ook wifi repeaters op de markt, maar weet niet of dat dan weer een oplossing zou zijn voor mij? Wie kan me hierin verder helpen?
 9. Hoi, zoek geen info betreffende de schijf te wissen ivm een verkoop oid, wel om dat automatisch te starten als iemand toegang tot mijn pc wil, zoals in de TS staat.
 10. Ik zoek meer info over mogelijkheden om pc volledig te wissen als onbevoegden toegang proberen te krijgen. Iedereen heeft het al weleens gezien in een of ander film, men geeft een foute code in en de pc begint automatisch heel de HD te wissen. Bestaat zoiets? En uiteraard de vraag, hoe installeer ik dat? Alle tips en info welkom.
 11. Een volledige nieuwe OS win 7. Volledig nr is X73E K73E X73E-TY063V-BE
 12. Ben net eens op apparaatbeheer gaan zien, daar staat onder "overige apparaten" alles met een geel uitroepteken, zoals: ethernet controller, netwerkcontroller, PCI simple communications controller, SM buscontroller......
 13. Heb voor men dochter een 2de hands Asus X73E aangeschaft, een clean win7 32 bit installatie gedaan, alles werkt, behalve verbinding internet. Er staat rechtsonderaan een rood kruisje en er zijn geen netwerken beschikbaar. Wie kan ons helpen? Moet ik nog een driver of zo downloaden? alvast bedankt, ook vanwege dochter lief.
 14. Ik had de dongle nog liggen, maar heb geen software of driver gevonden op het internet, enkel die "mobile partner" Die 99 heb ik niet zelf ingevuld, die kwam er automatisch te staan. En dat telenet adres, zat bij de simkaart , in een folder. als je wil surfen "vul als APN mobile.internet.be" in.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.