Ga naar inhoud

shelterhill

Lid
  • Items

    132
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door shelterhill

  1. Een TFT scherm, je andere tips zal ik zo even bekijken, bedankt alvast
  2. Ik heb vrij veel last van strepen op mijn scherm, niet altijd, maar als ze er zijn, zeer hinderlijk.. Ik heb er een foto van gemaakt Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn??
  3. Klopt, dat had ik al eens gedaan, ik heb expres nog even gewacht, vanwege nog wat problemen, maar ik zal met die probleempjes moeten leven xD
  4. Pfew... spel doet het weer, internet loopt weer beter..nu nog hopen dat Google chrome geen rare dingen gaat doen, en we zijn weer een tevreden mens!! Superbedankt asus!!
  5. Oh, prut, heb ik hem net wel verwijderd Ik heb de tijdelijke internetbestanden verwijderd en toen deed mijn spel het weer op IE...dus GC weg... argh... Ik zal de snelheid nog eens testen
  6. Gezellig dus dat GC... Ja, het werkt verder wel sneller nu, minder foutmeldingen dat pagina's niet willen laden etc..
  7. Grootste punt is dat ik mijn favo spel op facebook niet meer kan spelen, wel via GC maar dat is ongelooflijk traag..
  8. Ah, gevonden! Voor vandaag [ dat zijn er al 6] , is dat 21-09-12; 11.13 en 18-09-12; 10.51
  9. Naar vandaag 14.25.. Ik ga even kijken naar wat de oudste is..
  10. Klopt, degene die ik nu deed, is klaar, heb nu het beeld weer als een uur geleden, leuk, maar schiet er dus feitelijk niets mee op
  11. Nee, ben ook bang dat ik alles naar zijn mallemoer help, zo... Is het normaal dat een systeem herstel wel langer dan een uur duurt??
  12. Ja, blijkbaar wel, maar het werkt niet beter. Ik moet nu continu scrollen van links naar rechts Ik heb al eerder geprobeerd een systeemherstel te doen, maar dat duurde een uur, en er gebeurde verder maar niets.. maar is dat nog een optie??
  13. Nu wel, erg groot beeld, grote letters, maar verbetering ...nee..nog niet..
  14. Doet het niet Kan het zijn dat dit komt omdat ik net google chrome heb gedownload, daar draait dat spel wel op, maar weer veels te traag.. heb GC er weer af, dacht ik.. maar nog doet hij de fixit niet
  15. Zucht... firofox downloaden doet hij ook niet. Wil ik ook ergens nog niet. Maar ik speel altijd een spel op facebook, en dat doet het sinds gisteren ook niet, en mijn vriendinnen spelen het wel.. dus dat ligt dus ook aan mijn PC.. Wat daar nu weer mee aan te vangen??
  16. Doe ik , ik ga eerst nog een paar andere dingen proberen, zoals flashplayer enzo
  17. IE8 kan ik vergeten, heb het geprobeerd, maar niets doet het dan meer , krijg dan de melding 'kan toepassing niet vinden' Ik zit nu te denken wel aan Firefox, want met deze browser loopt de pagina steeds vast, hoogst irritant
  18. Wat je nu zegt heb ik gedaan, voor ik hier hulp vroeg, maar toen deed niets het meer. Vandaar dat ik nu huiverig ben om het op die manier te doen. Ik snap weinig [lees;niets ] van apps.. Dus wat daar nu staat..in die link??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.