Ga naar inhoud

marc23

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

marc23's prestaties

  1. @kape: mijn pc blokkeert bijna meteen, dus iets downloaden gaat zeker niet lukken ---------- Post toegevoegd om 23:27 ---------- Vorige post was om 23:26 ---------- @clarkie: wanneer ik met de vista cd herinstalleer, is het dan mogelijk bestanden die op de harde schijf staan te verliezen?
  2. hey, Ik heb geen partities. Tussen mijn computerspullen heb ik een reïnstallatie-dvd gevonden: Windows Vista Home Premium 32 BIT SP1. een cd voor dell computers. Is het die cd die je bedoelt? En indien het deze is, kan ik door deze cd te gebruiken bestanden verliezen op mijn pc.
  3. Na een paar minuten loopt mijn computer (werkt met vista) steeds vast. Ik heb net de tijd om hem aan te zetten, en mij in te loggen. Enkele ogenblikken later kom ik op mijn bureaublad, en bijna meteen kan ik niets meer "aanklikken". Vanaf dan kan ik niets meer doen. Alles blijft zonder reactie. Veilig starten helpt niet. Ik heb systeemherstel naar herstelpunt van 7 december gedaan. Dit helpte niet. Alleen op de start-knop drukken lukt nog. Kan iemand mij helpen? Als er extra info nodig is, vraag maar... Liefst een oplossing waardoor ik zo weinig mogelijk bestanden verlies. Want ik heb er een taak gemaakt die 2 a 3 dagen werk vraagt voor de universiteit. Die rak ik liefst niet kwijt, anders moet ik ze opnieuw maken. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.