Ga naar inhoud

KR_king

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door KR_king

  1. Ik moet voor school een flipboekje maken met foto's maar ik probeer mijn foto's af te printen in een contact afdruk zodat het snel en juist is. Maar hoe ik ook probeer alles mislukt met ieder programma dat ik gebruik. En in photoshop CS4 Extended vind ik de mannier om er een te maken zelfs niet meer. Kan iemand helpen a.u.b. ?? Programma's die ik probeerde: -Adobe Photoshop CS4 Extended -Adobe Bridge CS4 -Acrobat 9 Pro -OpenOffice Writer 3.2 -Microsoft Office Word Dringend hulp nodig Oplossing nodig voor Donderdag 13/1/2011
  2. De GTX470 is een zware kaart het kan zijn dat je pc niet aan de vereisten voldoet. En de GTX470 heeft minstens 550W nodig, het zou kunnen zijn dat je grafische kaart kapot is gegaan door hem met 300W proberen te gebruiken.
  3. Klopt het als ik zeg dat je videokaart maar tot DirectX 9.0c ondersteund? Dan zou daar het probleem kunnen liggen.
  4. Als er nog geld en een PCI-e slot over is kan je er ook altijd een geluidskaart bijsteken. Ik heb zelf een Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series die bij mij volledig perfect mijn surround aanstuurt. Deze mannier is wel veel duurder dan de mannier van Franky. Ik heb er rond de €150 euro voor betaald, maar er zijn er ook altijd andere kaarten of merken maar ik weet niet of die aan de vereisten voldoen. Hier is een link naar de site van Fatal1ty die er wel een paar kaarten hebben. Ik hoop dat dit een beetje geholpen heeft?
  5. Je kan ook gewoon hier een trail van Photoshop CS5 downloaden. Het werkt maar 30 dagen maar daarna kan je overstappen op Gimp zoals funyboyke al zei.
  6. Ik ben serieus met video/foto bewerking bezig maar na een aantal keer nieuwe software gekocht te hebben, kan mijn hardware niet meer mee. Ik dacht aan een ATI FirePRO/GL kaart maar die zijn verschrikkelijk duur! Nu mijn vraag is of ik bijvoorbeeld met 2 ATI Radeon HD5870 in crossfire hetzelfde kon doen? Bedankt!
  7. Ja dat is waar ik denk dat ik gewoon een ventilator van een oude pc er op een of andere manier wel op krijg. Voorlopig dan toch. Bedankt!
  8. Klopt 100% maar omdat ik een week geleden mijn waterkoeling heb besteld wilde ik nog afwachten. Ik denk dus dat ik de ventilator niet ga vervangen want de set zou binnen een paar dagen moeten aankomen. Zou hij dat nog uithouden? Bedankt
  9. Bedankt voor jullie reacties nog maar toen ik mijn pc opstarten zag ik dat mijn downloadsnelheid weer normaal is. Toch bedankt!
  10. Ik heb een tijde geleden mijn CPU overclocked maar vandaag is er een 'vleugel' van mijn ventilator afgebroken. Hij heeft er nu 11 i.p.v. 12. Hij loopt nu op ongeveer 40°C. Hijmaakt veel lawaai en trilt behoorlijk maar weet iemand of mijn luchtstroom en koeling van de CPU nu verpest is? Bedankt! ---------- Post toegevoegd om 23:48 ---------- Vorige post was om 23:45 ---------- Vergeten te zeggen: Normaal loopt hij op een stabiele 38.5°C nu dus verhoogt naar 40°C. Voor zover ik weet kant dat geen kwaad. Toch?
  11. Heb ik geprobeerd maar geen resultaat. En voor zover ik weet is het onbeperkt downloaden.
  12. Beste forumlezers Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen: Ik heb een zeer lage download snelheid wat een dag geleden niet het geval was. Normaal zit mijn daadwerkelijke downloadsnelheid rond de 1MB/s nu is het rond de 10KB/s. Als ik snelheid test doe zoals de deze Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test zit ik rond de 10MB/s. Ik hoop dat hier een oplossing voor is want ik heb geen zin om 1week te wachten tot mijn bestanden zijn gedownload. alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.