Ga naar inhoud

Atomic

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Atomic's prestaties

  1. alvast dank voor alle reacties xD de render software is hoofdzakelijk 3ds max. alsook CAD.. idd het enige wat me tegenhield aan die asus was het feit dat het echt een game pc was, maar uiteindelijk denkik hetgeen ik nodig heb er niet ver van ligt. uit goede bron vernomen dat een I7 wel een echte must is, en qua geheugen 8 gig ook een must is.. en dat almaal in mijn budget over de asus, lijkt een beetje op die dat ik al gevonden had die vaio vind ik er wel leuk uitzien, maar ik weet niets van grafische kaarten.. denk je dat de prijzen veel kunnen zakken in 1 dikke maand? alvast iedereen bedankt, super dat er zo vlug reacties komen
  2. helaas moet het een laptop zijn voor mn werk, anders had ik ook een desktop gekozen
  3. Ben op zoek naar een nieuwe laptop, vooral om 3D's mee te renderen. Hiervoor heb ik dus een sterke cpu nodig en veel geheugen (denkik ) Ik zie overal i5 of i7 core's staan voor cpu maar dan hoor ik ook weer dat i7 voor laptop te veel aan je batterij zit te sleuren en er eigelijk nog geen zaken zijn waarvoor je de i7 nodig hebt. Weet niet in hoeverre dit waar is..jullie mening? xD voor geheugen dachtik aan 8 gig.. ik heb niet echt een idee of de grafische kaart veel van belang is om goeie render tijden te verkrijgen. mijn budget ligt dus tot maximum 1600 euro en ik heb tot nu toe enkel de ASUS G51JX-SZ391V (i7)gevonden op de alternate site.. maar die lijkt me dan meer een game laptop Ik wil zeker geen geld uitgeven aan een i7 die ik misschien niet nodig heb, of die nog niet op punt staat bij laptops. Dus graag jullie meningen Oh en ik zou deze willen aankopen ten laatste eind januarie begin februari Alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.