Ga naar inhoud

Charlie_1966

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Charlie_1966

  1. Bedankt voor de interessante info - komende dagen ga ik het eens uitproberen!
  2. Het is de laptop van mijn dochter, een DELL. Dat klopt wat je zegt maar bij een crash, zou ik vanop de diskette van windows 7 opnieuw opstarten, en windows installeren op de C. Mijn dochter heeft al zowieso veel programma's gedownload en die moeten dan toch ook allemaal opnieuw geïnstalleerd worden. Mijn grootste vraag was of het mogelijk was om de schijf te partioneren en terzelfdertijd de reeds opgeslagen data te recupereren. Maar blijkbaar is dit geen probleem? Groetjes en bedankt voor de reactie en info.
  3. Bedankt voor de info Clarkie. Van zodra ik wat tijd vind, ga ik aan de slag...
  4. Wij hebben een Laptop met Windows 7 als besturingsprogramma. Deze draait al enkele maanden met enkel de harde schijf C. Is het mogelijk deze te partitoneren zonder verlies van data die reeds op deze schijf gesaved is? Kunnen er bv 2 partities gemaakt worden waarna de data kan verzet worden en ene waar de programma's kunnen opblijven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.