Ga naar inhoud

baps2

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

baps2's prestaties

  1. Ik het een netgear WNR2000. Ik krijg idd geen IP adres op mijn draadloos netwerk. En de pc heeft ok met kabel gaan internet. Als ik de router reset en opnieuw installeer met de niet werkende pc is er dn een kans dat ik op alle pc's geen internet meer heb??
  2. Ik heb een paar dagen geleden een router aangesloten van netgear ivm met het verkrijgen van een nieuwe internetprovider ziggo. (Deze leveren geen wireless internetop hun modem.) Nu heb ik 2 laptops en een desktop in huis. Op de desktop en een van de laptops heb ik zonder problemen internet. Op de andere laptop heb ik wel een prima verbinding, maar ik krijg geen sides geopend. Ik kan het probleem niet vinden. Heb alle instellingen gecontroleerd. Op de desktop en de niet reagerende laptop zit XP. (dus hier ligt het mi ook niet aan) De router heb ik gereset, maar ook dit zonder resultaat? Tijdenens het installeren heeft de laptop aan de kabel gezeten ivm problemen met installeren. Kan hierdoor een niet complete sessie gedaan zijn?? En hoe los ik dit op?? Ideeen zijn van harte welkom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.