Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ddragoneye

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo Ik heb een vraagje ik wil een db opzetten met een formulier waar ik de klant kies en daarna het leveradres. De klant heeft maar 1 facturatieadres maar verschillende leveradressen. Als ik dit opzet dan kan ik bij elke klant alle leveradressen kiezen van elke klant en ik wil enkel de leveradressen zien die bij die klant horen. Weet iemand hoe ik dit moet aanpakken. Alvast bedankt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.