Ga naar inhoud

student500

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

student500's prestaties

  1. mss. nog even verduidelijken, met identiek bedoel ik zelfde versie van windows (windows 7), maar wel ander fabrieksinstall van dit besturingssysteem.
  2. Hallo, ik heb het volgende probleempje. Onlangs kocht ik een nieuwe laptop. Zoals standaard gebruikelijk heb ik van de fabrieksinstellingen een backup gemaakt na de installatie van het besturingssysteem op de laptop. Een week later heb ik de laptop naar de winkel teruggebracht vanwege een defect. Ze hebben me een nieuwe laptop gegeven (exact zelfde model en besturingssysteem). Ik heb gelezen dat backups misschien niet werken op andere computers vanwege een windows versie code of zoiets. Mijn vraag is nu, kan ik de backup disks, gemaakt van de eerste laptop, gebruiken voor de nieuwe laptop (omdat deze exact gelijk zijn qua besturingssysteem en model) of zijn de eerste disks verloren moeite en moeten er nieuwe backup disks worden gemaak?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.