Ga naar inhoud

lightbulb

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lightbulb's prestaties

  1. Ik woon in Nederland en heb volgens de link die je gegeven hebt ook een nederlands IP-adres. Bij Uitzendinggemist gaat het inderdaad enkel om de beta versie. rtl, net5 end. kan ik tevens niet bekijken.
  2. ik heb alle browsers geprobeerd ( internet explorer, firefox en chrome) ---------- Post toegevoegd om 00:05 ---------- Vorige post was om 00:04 ---------- hoe kan ik zie of ik de 32 bit versie gebruik ?
  3. Hmmzz iemand misschien nog een oplossing ? *kijkt ietwat wanhopig*
  4. hmm het werkt nog steeds niet ook niet na (her) instaleren van flash Ik weet alleen niet hoe ik kan zien welke internet exprorer ik gebruik? In die van mij werkt het i i g niet. net als in chrome en firefox. Toch bedankt
  5. Hallo, Sinds 4 maanden heb ik een nieuwe PC. Het is mij nog nooit gelukt om hierop rtl gemist of de beta versie van uitzendinggemist te bekijken. (normale versie van uitzendinggemist werkt wel) Als ik systeemcheck doe bij rtl krijg ik alleen maar groene vinkjes. Ik heb destijds ook een nieuwe versie van silverlight gedownload. Als ik een uitzending probeer te bekijken bij rtl krijg ik eerst te zien dat hij laad en vervolgens krijg ik zwart beeld zonder enige melding. Bij de beta versie van uitzending gemist komt er uiteindelijk de melding: failed to connect to video server. Ik hoop dat iemand mij zou kunnen helpen ---------- Post toegevoegd om 23:18 ---------- Vorige post was om 23:07 ---------- Oh ik heb me vergist ik krijg bij rtl gemist de melding: "Mediaelement error (Faut 4001) het bestand kan niet worden geopend"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.