Ga naar inhoud

mick101

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mick101's prestaties

  1. beste, Ik heb een externe harddisk die ooit uit mijn laptop is gehaald en in een black box is gezet. Er was nog wat ruimte over op deze harddisk en daar heb ik een backup bij gemaakt van mijn laptop die momenteel kapot is. Harddisk werkte 1 week lang prima maar nu ineens geeft hij een error: the request could not performed because of an I/O device error Help mij! de bestanden van 2 laptops staan hierop! gr en alvast dank
  2. Ubuntu werkt gewoon via een USB. Alleen als ik Ubuntu probeer te installeren staat er ietse van er is geen bestaand bestandsysteem maar dat zoek ik nog wel even uit. Heel raar allemaal uit het niets dit..
  3. Of gewoon met ubuntu gaan werken?? Is het niet heel toevallig dan dat AVG bestanden uit system verwijderd en het nu ineens niet doet? En kan het komen doordat ik ooit fanta over mijn laptop heb laten vallen.(toetsenboord deed het niet meer gebruik nu met buitenboord)
  4. ik heb nu dus windows 7 geprobeerd te installeren. Alles verliep goed. Selecteer net dat ik met windows 7 wil starten. en de pc restart weer. ??????????
  5. hoe bedoel je op externe harddisk?
  6. het probleem isd at mijn XP nie tmeer aangaat maar ik heb nu wel ubuntu aan kunnen zetten via USB, wat zou jij aanraden? en hoe back up je het best? gr
  7. Als ik ubuntu installeer ben ik dan al mijn bestanden die op mijn windows XP staan kwijt? gr mick
  8. ik heb nu ubunti, heb de bovenste geselecteerd dus run from the usb. maar ik zie nergens mijn bestanden???? reageer aub snel want hij staat nog aan ---------- Post toegevoegd om 17:33 ---------- Vorige post was om 17:31 ---------- ik zie alleen een aantal dingen staan van mijn bestanden maar niet alles ---------- Post toegevoegd om 17:42 ---------- Vorige post was om 17:33 ---------- sorry voor het ongemak, ik heb de bestanden gevonden. Maar hoe kan ik deze nu veilig stellen, ik bedoel ik heb geen usb van 78 GB?
  9. ook snap ik vrij weinig van dit programma. Ik heb de USB creator gedownload en ik krijg elke keer Make startup disk? er is toch geen CD nodig? Ik doe het namelijk via mijn USB
  10. als ik dat doe download ik gelijk dan een heel nieuw stuurprogramma? Of alleen mijn bestanden veilig stellen?
  11. over het algemeen weinig mee opgeschoten, een belangrijk punt is dus nu: hoe haal ik die belangrijke bestanden eraf terwijl niet eens in veilige modus kan komen?
  12. systeemherstel? Verder staat er niks anders, alleen iets van als je een niet-microsoft nog wat wilt downloaden en als je dan niks drukt gaat die installeren met XP. ---------- Post toegevoegd om 15:43 ---------- Vorige post was om 15:39 ---------- systeem herstel geprobeerd. Dan staat er: plaats de diskette met de naam: Windows - automatisch systeemherstel in het diskettestation. Druk daarna op een toets om door te gaan. ???
  13. heb ik al geprobeerd maar volgens mij is dat niet de exact zelfde windows. ikzelf heb namelijk english version en deze cd is dutch version is dat erg?
  14. hij opende het programma gewoon hoor er kwam ook een hele waslijst met tekst enz net zoals bij het filmpje van de tutorial alleen kwam aan het eind te staan dat het niet succesvol is. CD wordt moeilijk aangezien ik geen brander etc. heb. Is er echt geen andere oplossing?
  15. heb het uitgevoerd via usb. Kwam in de veilige modus terecht zonder f8 te drukken. drukte safe mode en er kwam blauw scherm. Ik heb er weinig verstand van maar weet dat dat geen goed teken is. Hoe kan dit? daarnet weer opnieuw opgestart, nu geen blauw scherm meer maar gewoon in zelfde situatie als ervoor. Weer automatisch opnieuw opstarten dus.. ? denk dat het probleem niet komt door de update van AVG want bij het herstellen stond er aan het eind ook niet succesvol ofzo terwijl dat wel in het filmpje van de tutorial staat. Ik denk dat het komt doordat AVG bestanden heeft verwijdert die hij niet hoort te verwijderen, maar hoe herstel ik dit zonder al mijn bestanden kwijt te raken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.