Ga naar inhoud

Sofie1

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Sofie1's prestaties

  1. Het lukt me niet om up te loaden want ik krijg telkens de melding 'ongeldig bestand'. Mijn tabel bevat 8 velden: Volgnr. - Afdeling - Overleg met - Onderwerp - ... Mijn formulier bevat dezelfde velden en is het formulier waar de collega's hun informatie moeten invullen. Om opzoekingen te doen in het registratieformulier in het veld 'onderwerp' heb ik volgende query: 2 velden uit mijn tabel, nl. volgnr. en onderwerp, en mijn criterium bij onderwerp is Like "*". En dat lukt dus niet... Ik vrees dat ik mijn query iets te simpel maak. Ik hoop dat je het op deze manier begrijpt. Mocht je toch liever het bestand hebben geef je me maar je mailadres. Het mijne is emailadres Merci voor de tijd die je hierin steekt!!!
  2. Alvast bedankt! Ik heb de query aangemaakt, een nieuw formulier en daarvoor een 'knop' op mijn schakelbord geplaatst. Het is nu echter zo dat als ik een zoekterm ingeef ik telkens de melding 'Parameterwaarde weergeven'. Ik heb er echter geen idee van wat ik daar moet invullen.
  3. Ik ben nogal een leek en moet voor mijn werk een databank ontwerpen. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Het zit zo: Ik heb 1 tabel met 8 velden Ik heb 1 formulier met die 8 velden. Voor de gebruikers staan de velden op een schakelbord, zij hebben geen toegang tot de ontwerpweergave. Wat is nu de bedoeling? Voor 2 van die velden zou ik een knop willen toevoegen op het schakelbord die een zoekschermpje weergeeft dat dan de mogelijkheid biedt om voor dat specifieke veld een variabel trefwoord op te zoeken. Bijv. ze willen weten als in het veld onderwerp ooit al iets geschreven is over artikel 194b. Als ze zoekterm 194b* ingeven moeten ze dan een overzicht krijgen van alle records waarin de zoekterm vermeld is, bijv. een tekst met 'art. 194b' in. Alvast heel erg bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.