Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Rikke25

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik heb iTunes 11 en zou met iTunes eigenlijk compleet opnieuw beginnen en daarbij ook een nieuwe bibliotheek aanmaken voor mijn vriendin. Maar vermits zij een iets andere smaak van muziek heeft dan ik zou ik haar bib zoveel mogelijk gescheiden houden van de mijne. Is dit mogelijk? En kan ik haar bib dan koppelen aan een iPod touch en de mijne aan m'n iPod classic? Moet ik ook nog iets verwijderen in het register?
  2. Ik heb een probleem met de labelwriter duo. Wanneer ik meerdere adressen tegelijk, in serie dus wil printen, drukt hij alles op 1 label af ipv elk adres op een volgend label. Hoe kan ik dit oplossen? Mvg Erik
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...