Ga naar inhoud

batus111

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door batus111

  1. Hallo ik heb vandaag een spel gekocht maar als ik hem in de cd speler doe dan gebeurt er niks hij leest hem niet en reageert helemaal niet, open doen doet hij wel maar als je cd erin stopt en weer terug doet dan werkt hij niet en geeft hij geen instalatie niks meer aan. sommige cds leest hij wel en sommige ook weer niet.
  2. Hoi ik wil graag weten wat voor moederboorden geschikt zijn voor games.Die ik nu heb is een ASUSTeK Computer INC. M2N-SLI DELUXE (Socket AM2 )Niet echt heel goed voor games. weet iemandt goeie moederboords die AMD processors support en ook redelijk goed is? Graag link erbij plaatsen. Bedankt!
  3. Dus alles wat op die supported lijst staat kan ik aan? Bewerk: Ik keek op een aantal sites naar nieuwe moederboords op Compatibele processors stonden alleen de intel i3 i5 en i7 processors, Beteekendt dat dat hij geen AMD aankan?
  4. Ja, Sorry voor de late reactie ik was erg bezig. Maar hier is mijn log. http://speccy.piriform.com/results/tYjXxrOEq4J2jktfMzLCW4A
  5. Hoi als ik een nieuwe processor heb hoe kan ik dan zien of mijn moederboord die wel support? Ik dacht aan een AMD phenom II voor games processor die ik nu heb is AMD Athlon 64 X2 En moederboord is ASUSTeK Computer INC. M2N-SLI DELUXE (Socket AM2 )
  6. Hoeveel RAM kan ik in mijn pc zetten als hij alleen DDR2 RAM ondersteundt? ik heb op dit moment 3GB
  7. Bedankt! die programma heeft me erg goed geholpen ik heb inmiddels all mijn driver's gevonden voor deze pc. bedankt!
  8. ik heb net op mijn nieuwe computer windows xp professional geinstaleert maar het probleem is ik kan de drivers niet vinden om internet soundcard enzo te instaleren, de type is Intel 6500 2.93 Ghz, op de intel site kan ik de drivers niet vinden.. Ik heb hem namelijk wel nodig later.
  9. nou niet echt ik heb hem ongeveer 4 maanden nu.
  10. ik heb een probleem met het opstarten van mijn computer telkens als ik hem uit doe dan start hij de 1ste keer niet op. dan moet ik hem weer uitzetten via de achter kan van mijn pc. als ik dan nog een keer de pc aan druk doet hij het wel. ik heb deze probleem al heel lang. ik weet niet meer wat ik moet doen ik heb allerlij dingen geprobeerd zoals kabel's vervangen ik heb ook grondig binnen de pc gezocht maar niks blijkt te helpen.. weet iemand wat ik kan doen om het te fixen? bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.