Ga naar inhoud

Herfstvos

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Herfstvos's prestaties

  1. Neen, omdat ik hem alleen bij apparaatbeheer kan zien, en daar kan je toch geen letter toevoegen? Bij schijfstations verschijnt hij volledig niet!
  2. Nee sorry, de schijf krijgt geen stationsletter. Bij apparaatbeheer/schijfstations staat wel de naam, maar geen letter. Als ik de schijf wil uitsmijten dan geeft ze ook geen letter, alleen: USB-apparaat voor massaopslag verwijderen.
  3. nee, dat helpt ook niet want bij opslag/schijfbeheer staat ze er nergens tussen! maar bij apparaatbeheer/schijfstations zie ik ze wel staan. Dat is dan ook de enige plaats waar ik ze wel nog zie staan. En daar kan ik er niks mee doen. Ik heb ook al geprobeerd om de installatie ongedaan te maken enzo, maar niks helpt...
  4. Windows XP En nee, bij schijfbeheer staat ze er niet tussen.. Alvast bedankt!
  5. Nee, helpt niet... Ik zie de schijf bij schijfstations staan maar in deze computer vind ik hem dan niet...
  6. Hej, mijn externe HD van WD wordt nu al even niet meer herkend door de pc. Ik heb het al op verschillende pc's geprobeerd en tientallen forums afgeschuimd maar nergens vind ik een sluitende oplossing. Als ik de HD aansluit verschijnt wel dat pijltje om hardware uit te smijten maar bij deze computer verschijnt de HD niet. Bij apparaatbeheer kan ik de HD wel zien maar bij schijfbeheer verschijnt hij totaal niet! Kan iemand me hierbij helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.