Ga naar inhoud

funem

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

funem's prestaties

  1. Dat had ik al geprobeerd, zonder resultaat. Nu heb ik, denk ik, wel een afdoende oplossing gevonden. Bij het wisselen van de kaarten was in de BIOS de primary videocard versprongen op PCI, terwijl zowel de oude als de nieuwe kaart een PCIe-aansluiting hebben. Hoe dat juist is kunnen gebeuren weet ik niet, maar het is alleszins een verklaring voor het feit van de haperende Wlan-kaart, die uiteraard wel op PCI zit... Alleszins, so far, so good, voorlopig geen problemen meer.
  2. Ik heb een Dell Inspiron 530 met Windows Vista en (vanaf fabriek) een ATI Radeon 2400 HD beeldkaart. Voor Wireless internet zit er een broadcom-kaartje in. Om het grafische wat te upgraden bestelde ik een ATI 5670 met 1 Gb geheugen. Die kaart op zich werkt overigens zeer goed. In de oude setup werkt alles perfect, ook draadloos internet. Wanneer ik echter de videokaarten wissel, kan ik echter geen stabiele internetverbinding meer maken? Ik heb al enkele keer de switch gedaan: met de 2400 werkt alles perfect heb heb ik een prima verbinding, met de 5670 kan ik amper enkele minuten erg traag op internet voor de verbinding weer weg valt. Zowel voor de videokaart als voor de broadcom staan de nieuwste drivers geïnstalleerd. Ik sta voor een raadsel. Wat kan een mogelijke oplossing zijn? Ik heb al eens gedacht aan conflicterende drivers voor de nieuwe videokaart en de bestaande wireless drivers in Vista. Kan een update naar Windows 7 raad brengen?
  3. Ik heb net bij Azerty bovenstaande 5670-kaart besteld, bedankt voor het advies!
  4. Het is inderdaad een PCIe-aansluiting, maar dan met een bruine sleuf. Wat maakt de kaart die jij voorstelt 'moderner' dan de andere? Compatibiliteit met DirectX 11? Of hogere bussnelheid? Is er iets waar ik zeker op moet letten?
  5. Bij deze mijn eerste post op dit forum. Ik heb sinds een jaar of 2 een Dell Inspiron 530s (zo'n platte kist) met 4 Gb RAM en een Dual Core Intel. Ook zit er een ATI Grafische kaart (Radeon 2400 HD) in van 256 Mb. Deze schijnt net voldoende te zijn voor de zg. Aero-thema's, maar niet meer dan dat. Nu ben ik sinds toen ook wat beginnen gamen (vooral race-simulaties), en werd me die grafische kaart toch wat beperkend. De vraag is nu of ik voor een beperkt budget de prestaties van de pc wat kan omhoog krikken. Deze kaart bv: VGA ENGT240 PCI E 1GB Native HDMI [ ENGT240/DI/1GD3 ] - Computers,Laptops,printers,scanners,software,gsm Doe ik er goed mee, of ga ik het verschil nauwelijks voelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.