Ga naar inhoud

reneoosterkamp

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door reneoosterkamp

  1. Bedankt voor je hulp. De PC start wel op met de cd maar ik kan de pc nog niet herstellen. Ik denk dat het moederbord inderdaad defect is. Met system rescue cd heb ik de pc opgestart. Maar hier heb ik geen kennis van. Ik denk dat ik de pc maar naar de winkel breng om te vragen of zij nog een oplossing hebben. Anders moeten we een nieuwe pc aanschaffen denk ik. Bedankt voor je hulp. Groeten, René
  2. Volgens mij wel. De boot volgorde is diskette station (niet aanwezig), cd rom station, harddisk
  3. Laatste werkende optie heb ik ook gekozen. Maar werkt niet. Ik heb de CD in de drive gedaan maar hij start daar niet mee op. De hersteloptie R werkt dan ook niet. Ik heb tijdens het opstarten al de R in getoetst maar hij doet dan niets. Dus het opstarten met CD werkt niet. Heb je nog suggesties?
  4. Hallo, Ik heb een pc van 4 jaar oud. Hij is het laatste jaar traag geworden. Daarom heb ik de pc geformateerd en opnieuw een installatie van XP gedraaid. Dit heeft niet echt veel geholpen. Sinds een paar dagen heeft windows autmatisch SP3 geinstalleerd. De PC is daarna (niet meteen) nog trager geworden. Sinds vandaag kan ik PC niet meer opstarten. Ik kom in het veilige modus menu en heb alle opties geprobeerd maar krijg steeds een zwart scherm met in de bovenhoek een knipperende cursor. Ik hoor geen rare piepjes uit de PC komen. Hoe krijg ik de PC weer opgestart.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.