Ga naar inhoud

Kram

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kram's prestaties

  1. ik heb toen der tijd (2009) office standaard gekocht (ad 100,00), daar zat geen outlook bij want dat pakket kostte toen iets van 289,00. Ik had toen nog geen iphone en agenda's syncen was toen nogniet hot. In idergeval nog niet voor mij. Na veel geklooi kom ik erachter dat Itunes alleen outlook agenda accepteert. Dus ik outlook kopen, alleen nu verkopen ze geen 2007 meer alleen 2010. en die werkt niet met office 2007 WORD woordenboek. WAT EEN GEKLOOI! Maar ja, laten we er wat van leren: De volgende computer een Apple Imac?
  2. Hoi Clarkie, ik heb het lek boven water........ Ik heb antwoord gekregen van MS. Weet je wat het is? Ik heb Vista met office 2007. Outlook 2010 kan/wil/mag het woordenboek van WORD 2007 niet accepteren, dus doet de spelling/grammatica het niet tijdens het typen...... Hiervoor moet je office 2007 upgraden..... dus weer extra kosten maken. Heb ik net 150e betaald omdat ik outlook wilde omdat dit het enige (agenda) programma is waarmee Apple Iphone kan/mag synchroniseren. Ik kan outlook 2007 niet meer aanschaffen in de winkels.... Nou zeg jij het maar wat je ervan vindt. groeten en bedankt voor je inzet!
  3. WORD werkt prima. En de controletaal in Outlook had ik ook al nagekeken en die staat op nederlands (standaard). De taalvoorkeuren staan ook op Nederlands (standaard) met het icoontje erachter dat hij geinstalleerd is. In iedergeval bedankt dat je mee blijft zoeken. Ik kan zulke dingen gewoon iet uitstaan. Maar ja, je computer is zo slim als jezelf...... hoop dat we het snel vnden. Je betaalt toch 150e voor zo'n pakket. Zou het ies met de toetsenbord instelling kunnen hebben? Die heb ik ook op nederlands en US staan of zoiets. Maar daar werkt WORD prima mee.
  4. Het onderste gedeelte van het plaatje is dus grijs en kan ik niet aanvinken. Zo ook niet wat jij voorstelt. Ik kan daar egwoon weg niets in aanvinken...... het is grijs..... vreemd..... ik heb al wat rond gevraagd maar niemand weet de oorzaak... ik heb nu zelfs ms outlook servicedesk gemaild met het probleem. maar als je iets weet hoor ik het graag!!!
  5. Bedankt voor je reactie. Maar het gaat hierom (zie plaatje). Ik kan gewoonweg niet iets veranderen in het kopje 'corrigeren van de spelling in outlook'. Ook al staat daar al het vinkje voor 'corrigeren van spelling tijdens het typen'. Wat klopt er niet? Normaal kan je dit menu dus wel aan-uitvinken. In mijn geval dus niet. aub uw reactie/hulp. thanx!
  6. Dank voor het bericht, maar dit gaat over de uitleg door MS. Dat is duidleijk. Ik kan alleen dus niet aanvinken: 'spellingscontrole tijdens het typen' omdat dit niet toegangkelijk is bij mij. Het is grijs. En hij staat al aangevinkt..... ik begrijp er niets van. Wellicht een andere optie? Landinstellingen taal ook al bekeken en die staat gewoon op nederlands.... dit wil ik graag: U kunt met de rechtermuisknop op het verkeerd gespelde woord klikken om voorgestelde correcties weer te geven.
  7. Ik heb onlangs Outlook 2010 gekocht. Nu wordt de spelling tijdens het typen niet gecontroleerd, alhoewel het staat aangevinkt. Bij opties, email, automatisch spelling en grammatica controleren, is het onderdeel ´corrigeren van de spelling in oulook´grijs weergegeven en kan ik deze niet aan of uit zetten. Wat is de oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.