Ga naar inhoud

Hitch

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Hitch's prestaties

  1. Ook nog ff dit... die koeling, als je niet gaat overclocken is die dan nodig? Ik zie dat Azerty vanuit Nederland werkt. Hoe zit dat dan met garantie e.d.?
  2. Dank je wel, ik kende deze site nog niet. Dacht alles bij Alternate te bestellen maar met jou samenstelling heb ik flink wat vergelijkingsmateriaal! Toch nog even vragen waarom de GTX 580 niet op hoerageroep onthaald word. Ik dacht dat deze kaart momenteel een echte topper was? Eigenlijk zelfs de beste kaart die momenteel te verkrijgen is voor gamers.
  3. Hallo, Ik heb voor een vriend van me onderstaande samenstelling gemaakt maar heb de stukken nog niet besteld. De pc word door de verkoper in elkaar gezet en Windows 7 (64 bit) zetten we er zelf op. Aangezien ikzelf maar een leek ben en dit ook nog nooit eerder heb gedaan hoop ik bij jullie goede raad te vinden. Het budget is 1300 €. Moederbord: MSI P55-GD85 Processor: Core i5-760 Boxed Videokaart: EVGA GeForce GTX 580 1.5GB Heb een 800 watt voeding voorzien, een Case en natuurlijk ook een HDD en een DVD brander maar het gaat dus om de drie bovenstaande hoofdbestanddelen welke samen 927 € kosten. Ik had ook graag geweten hoeveel RAM er op moet en wat ik dan best neem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.