Ga naar inhoud

N!M0

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

N!M0's prestaties

  1. Hartelijk bedankt voor de info. Ik zat zelf dus al in de goede richting, samen met wat andere combinaties die ik voorbij heb zien komen kan ik nu een mooi systeem bouwen. Nogmaals dank.
  2. Hallo Iedereen, Ik heb 4 jaar geleden een PC gekocht die door een vriend is samengesteld en deze PC draait op zich nog steeds perfect alleen de huidige spellen draaien niet vloeiend meer en de PC begint wel steeds meer te vertragen. Tijd voor een nieuwe die ook weer jaren meegaat. Ik heb een budget van rond de €2000. Alleen ik houd de huidige nieuwe hardware niet bij en heb hier gewoon hulp nodig en onderbouwing waarom ik dit of dat moet kopen. Vandaar dat ik hier post, ik heb verschillende topics gelezen en dit lijkt me echt de juiste plek om hier advies te vragen. Ik heb hieronder het lijstje ingevuld waar de rest duidelijk moet worden: Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Ik wil de nieuwe PC gebruiken voor gamen, zware/lichte games, alles moet op high kunnen draaien de eerste 2 jaar. Ik kijk veel films op mijn LCD TV die nu via DVI->HDMI is aangesloten. Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samenstelling Ga ik overklokken ? - Nee, vind ik overbodig. Ga ik later upgraden ? - Nee, wat draait dat draait, afblijven voordat je dingen afbreekt. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - USB 3 is iets wat ik denk dat de nieuwe standaard gaat worden (?) dus ik vind dit wel puntje wat ik wil hebben. Ga ik zelf assembleren ? - Misschien wel. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Windows 7 premium 64 bit moet voldoende zijn, ik hoef geen andere talen of XP modus. Ga ik zelf installeren ? - Ja. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Stijlvol maar dichte kast zonder allemaal disco lichten (slecht bevallen). Ik heb atm een ATI X1950 Pro. Maar ik ben niet zo tevreden over ATI, ik denk dat ik terug wil naar een Nvidia. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - 24 inch monitor Full HD(LED denk ik) zat te denken aan de: Iiyama ProLite E2472HDD-B1. Muis, toetsenbord en headset heb ik. Heb ik specifieke wensen ? - Stille PC, fatsoenlijke geluidskaart, Blu-ray speler, 8gig+ RAM, SSD voor operating system en games. Als iemand mij de goede richting in kan sturen met een klein beetje onderbouwing/uitleg zou echt super zijn. Zoals ik al eerder aangaf ik ben helemaal uit de wereld van hardware en ik wil een goede afweging/keuze maken. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.