Ga naar inhoud

falem

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door falem

  1. Via de eerste link kan ik de driver voor de scanner en de scannersoftware downloaden. Maar dat werkt, geen probleem. De driver in de tweede link voor de SCSI-kaart had ik al uitgeprobeerd. Maar deze doet helemaal niks. Ik zie overigens wel de SCSI-kaart in mijn configuratiescherm staan, maar zonder driver of stuurprogramma. Als ik nu een os windows XP op een stick zet en via deze stick opstart. Dan werk ik dus via de stick onder win XP. Zou ik dan wel de drivers kunnen installeren voor de SCSI? De SCSI driver zou het moeten doen onder XP. Een dualboot kan natuurlijk ook via de harde schijf maar dat doe ik liever niet. Ik heb net een schoon systeem. In een virtuele omgeving Win XP draaien heb ik ook nagekeken maar daar daar draait geen enkele driver onder.
  2. Ik gebruik win7. En heb een oudere negatiefscanner die werkt via een SCSI kaart. De driver voor de scanner heb ik zonder problemen kunnen installeren onder win7. Maar de SCSI kaart wordt niet herkend door win7. Ik heb al heel wat drivers geprobeerd maar geen een werkt. Ieder keer stuurprogramma niet gevonden. Win7 is wel 64bits. De scanner is een ScanWit 2720S. De SCSI is een AEC-6710D R3.0 PCI master SCSI Een oplossing zou erg welkom zijn. Alhoewel de kans klein is. In ieder geval alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.