Ga naar inhoud

Nielsheefthulpnodig

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nielsheefthulpnodig's prestaties

  1. Alles is opgelost, ik heb mn laptop gewoon alles laten verwijderen en hem teruggezet zoals hij was toen ik hem net uit de winkel had. Toch bedankt allemaal.
  2. Ik heb een gids op internet gevolgd, en die zei dat ik mn windows in veilige modus moest opstarten, ik moest mconfig ofzo openen en het daar op veilige modus zetten en minimaal aanvinken. Dit heb ik gedaan, maar als ik nu die computer opstart, blijft hij maar opstarten ;S; Het balkje van laden komt, dan normaal zou ik mijn account moeten aanklikken, maar daar krijg ik een zwart scherm met mijn muis erop (die groter is dan normaal), en dan na een paar seconden start hij opnieuw op ;S Ik had dit dus beter niet gedaan.
  3. Ik zit met een fake spyware programma op mn PC (naam: Spyware Protection) , & ik krijg het maar niet van mn PC. Bij alles dat ik open (behalve IE, & windows-dingen (prullenbak, mappen beklijken etc. ), geeft het programa mij een error en opent het programma dus niet. Zo kan ik dus ook geen software installeren om het te verwijderen ;S Kan iemand mij AUB helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.