Ga naar inhoud

ckmpdr

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ckmpdr

  1. Dit had ik al gedaan, maar er lopen geen activiteiten mbt Outlook. Ook opnieuw opstarten geeft geen oplossing. Ik kan bij geen enkele mail. Outlook opent niet. De andere Office-applicaties wel.
  2. Het lukt niet om de logfile te kopieren. Wat doe ik verkeerd?
  3. Ik krijg de volgende melding bij het openen van Outlook: Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan de opgegeven map of het opgegeven item niet weergeven. Het begstand C:\patrick & caroline\appData\Local\Microsoft\Outlook.pst is geen bestand voor persoonlijke mappen Als ik op OK druk opent hij GEEN outlook. Ik heb geen idee wat er mis is gegaan? Kan iemand mij helpen?
  4. Mijn PC werkt om onbekende redenen zeeeeeeeeeeeeeeeer traag en dat met name bij het gebruik van internet. Hij geeft regelmatig aan dat een pagina niet gevonden kan worden en opent deze dan ook niet. Als hij een pagina toch kan openen dan duurt het heel lang voordat de pagina is gestart. Ik dacht eerst dat het aan het netwerk lag, maar KPN heeft het gecheckt en daar zitten geen fouten. Heeft iemand hier de oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.