Ga naar inhoud

Rob26

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rob26's prestaties

  1. Hallo, ik wou mijn Bitdefender updaten net als Garmin Express en nog andere programma's maar krijg steeds de melding dat dit mislukt is. Werk met Windows 7. In bijlage een log van mijn systeem Dank voor mogelijke hulp log.txt
  2. Ok de problemen zijn net opgelost. De persoon die gisteren enkele mails via mijn PC had verstuurd is net vertrokken en het was in feite simpel: Hij had gewoon via mijn Windows live mail gewerkt maar met zijn hotmail-account en... was zich gewoon vergeten af te melden. Hij heeft zonet even ingelogd en zich nu wel uitgelogd en afgemeld en nu werkt mijn Windows live mail terug perfect en heb al mijn contactpersonen terug. Als hier niemand nog commentaar op heeft mag voor mij dit draadje afgesloten. Aan alle tipgevers hartelijk dank.
  3. Heb dit net allemaal gecheckt en alles stond en staat nog juist, dus daar zal het al niet aan liggen, denk ik. Maar alvst dank voor deze eerste tip.
  4. Namiddag bezoek gehad en persoon heeft op mijn pc bezig geweest om een mail te versturen. Telkens ik nu mijn tot vanmorgen prima werkende windows live mail wil openen wordt mij gevraagd om " aanmelden bij windows live mail " en in het vakje van het in te loggen email-adres staat het adres van die persoon ...@hotmail.com die mijn pc danig verkl..t heeft. Wanneer ik op annuleren druk ga ik wel naar mijn oorspronkelijk programma, althans dat denk ik toch maar ik zie geen enkel van mijn email adressen meer staan in mijn contactpersonen. A.U.B. wie helpt mij mijn Windows live mail terug te herstellen zoals het was zonder dat inlogvenster en met mijn adresboek in originele toestand. En ja het is mijn fout, ik besef het maar al tegoed, laat andere van je pc af, dit is een les ... Alvast van harte dank voor hulp Rob
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.